Firmowe
Opis
Poszukujemy ajenta do poprowadzenia stołówki wczasowej dla 300 osób w ośrodku nad morzem.
Stołówka :
- serwuje tradycyjne polskie dania
- czynna od 27.05 do 15.09.
- w pełni wyposażona w sprawny sprzęt.
Na terenie stołówki dostępne są magazyny i chłodnie do przechowywania towaru
- w chwili obecnej zapewnione 100 % obłożenie ośrodka od 22.06-31.08. Pozostały okres około 75% obłożenia.
Warunki współpracy z Ajentem:
- Przygotowanie posiłków dla wczasowiczów
-Zamawianie towaru
- Utrzymanie czystości na kuchni
- Wydanie posiłków kelnerkom
Wynagrodzenie:
- Ajent będzie odpowiadał za przygotowanie posiłków zgodnie z ustalonym dziennym budżetem na osobę
- Wynagrodzenie ajenta będzie wynikało ze stawki za przygotowanie posiłku i ilości wydanych posiłków
Posiłki:
- Posiłki są serwowane w 2 turach, każda po 150-200 osób:
- Śniadanie podawane na półmiskach do stolików
- Obiady dwudaniowe z kompotem podawane są na półmiskach do stolików
- Kolacja podawana na półmiskach do stolików
- Kilka razy w sezonie przygotowywany jest szwedzki stół dla grup zorganizowanych
Dodatkowo:
- Obsługa kelnerska - ośrodek może zapewnić we własnym zakresie
- Obsługa zmywaka - ośrodek może zapewnić we własnym zakresie
- Nocleg i zakwaterowanie na ternie ośrodka - GRATIS
- Energię elektryczną i woda zapewnia ośrodek
- GRATIS Szukamy osób z doświadczeniem w branży,
Chętnie kucharki/szefowe kuchni z przedszkoli i szkół
Zapytania poproszę kierować na mail.
Stołówka :
- serwuje tradycyjne polskie dania
- czynna od 27.05 do 15.09.
- w pełni wyposażona w sprawny sprzęt.
Na terenie stołówki dostępne są magazyny i chłodnie do przechowywania towaru
- w chwili obecnej zapewnione 100 % obłożenie ośrodka od 22.06-31.08. Pozostały okres około 75% obłożenia.
Warunki współpracy z Ajentem:
- Przygotowanie posiłków dla wczasowiczów
-Zamawianie towaru
- Utrzymanie czystości na kuchni
- Wydanie posiłków kelnerkom
Wynagrodzenie:
- Ajent będzie odpowiadał za przygotowanie posiłków zgodnie z ustalonym dziennym budżetem na osobę
- Wynagrodzenie ajenta będzie wynikało ze stawki za przygotowanie posiłku i ilości wydanych posiłków
Posiłki:
- Posiłki są serwowane w 2 turach, każda po 150-200 osób:
- Śniadanie podawane na półmiskach do stolików
- Obiady dwudaniowe z kompotem podawane są na półmiskach do stolików
- Kolacja podawana na półmiskach do stolików
- Kilka razy w sezonie przygotowywany jest szwedzki stół dla grup zorganizowanych
Dodatkowo:
- Obsługa kelnerska - ośrodek może zapewnić we własnym zakresie
- Obsługa zmywaka - ośrodek może zapewnić we własnym zakresie
- Nocleg i zakwaterowanie na ternie ośrodka - GRATIS
- Energię elektryczną i woda zapewnia ośrodek
- GRATIS Szukamy osób z doświadczeniem w branży,
Chętnie kucharki/szefowe kuchni z przedszkoli i szkół
Zapytania poproszę kierować na mail.
ID: 911460211
xxx xxx xxx