Firmowe
Opis
Mieszanki do wyrobu gofrów biszkoptowych oraz wytrawnych. Bardzo prosta w przygotowaniu, wystarczy dodać olej i wodę! W odpowiednim naczyniu przygotowujemy 1 kg mieszanki Kris, następnie dodajemy około 1 litr wody oraz około 100-250 gram oleju. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy przez kilka minut za pomocą miksera. Tak przygotowane ciasto wylewamy na gofrownicę rozgrzaną do temp. 220-230 stopni (gofry biszkoptowe) 210-230 stopni (gofry wytrawne) i pieczemy około 4-5 minut (gofry biszkoptowe) 3-4 minut (gofry wytrawne) do uzyskania złotego koloru.
Mieszanka nadaje się również do wypieków gofrów bąbelkowych.
Najważniejsze informacje:
-Na bazie najwyższej jakości składników
-Bez dodatku sztucznych słodzików i barwników
-Idealna chrupko-krucha struktura dla gofrów tradycyjnych
-smaczne i puszyste
-Opakowanie: 10kg
Cena za 1 kg = 11,00 zł netto
Sposób przygotowania:
Gofry tradycyjne: 1000 g koncentratu, olej 250 ml, woda 1000 ml
Wyżej wymienione składniki wymieszać a następnie miksować ok 5 min. Gotowe ciasto wylewać do rozgrzanej gofrownicy w temp. 210-230*C piec przez 4-5 min
Mieszanka nadaje się również do wypieków gofrów bąbelkowych.
Najważniejsze informacje:
-Na bazie najwyższej jakości składników
-Bez dodatku sztucznych słodzików i barwników
-Idealna chrupko-krucha struktura dla gofrów tradycyjnych
-smaczne i puszyste
-Opakowanie: 10kg
Cena za 1 kg = 11,00 zł netto
Sposób przygotowania:
Gofry tradycyjne: 1000 g koncentratu, olej 250 ml, woda 1000 ml
Wyżej wymienione składniki wymieszać a następnie miksować ok 5 min. Gotowe ciasto wylewać do rozgrzanej gofrownicy w temp. 210-230*C piec przez 4-5 min
ID: 701303686
xxx xxx xxx
Dodane 30 kwietnia 2024
Ciasto mieszanka do wypieku gofrów 10kg
115,50 zł
Użytkownik
Lokalizacja