Prywatne
Stan: Nowe
Opis
PIEC 3 KOPUŁOWY GOTOWY Z SZAMOTU w podstawowym tynku z izolacją.
Wymiary wewnętrzne 60 x 67 cm, wymiary zewnętrzne 110 x 110 cm
Przekonanie o tym, że to, co naturalne, jest człowiekowi najbliższe, a przy okazji najsmaczniejsze, rozbrzmiewa coraz silniejszym głosem. Chcąc sprostać oczekiwaniom naszych Klientów oferujemy piece chlebowe i piece do pizzy opalane drewnem pod nazwą PIEC TUNELOWY.
Gwarantujemy, że potrawy i produkty, które szef kuchni wyjmie z naszego pieca zaspokoją podniebienia nawet najbardziej wybrednych wielbicieli pysznego jedzenia.
Piece chlebowe i piece do pizzy pod nazwą Tunelowy opalany drewnem może być wykorzystany w branży gastronomicznej , pizzerii ale także przez indywidualnych naszych klientów. Znajdzie on t zastosowanie w każdym domu jako niezastąpiony pomocnik w przygotowaniu doskonałych ciast, wykwintnych dań mięsnych, ryb czy aromatycznych warzyw
Nowość !!
Piec modułowy, gotowy - wymurowany z kopuł szamotowych, dostępny w wersjach 3-5 kopuł.
Ważne informacje: Szamot jest materiałem który bardzo dobrze kumuluje i oddaje ciepło. Należy jednak do materiałów delikatnych i kruchych. Piec po zbudowaniu, izolowaniu i ociepleniu powinien stać co najmniej 5 tygodni w celu naturalnego odparowania wilgoci. Po tym terminie należy piec dopalać .W niesprzyjających warunkach atmosferycznych ( późna jesień-zima) piec powinien być zadaszony i osłonięty od wilgoci aby zapobiec możliwości powstania uszkodzeń spowodowanych np mrozem. Każdy piec powinien posiadać wyciąg kominowy składający się z szybra oraz co najmniej metra rury kominowej.
Krótka charakterystyka pieca
- piec 3 kopułowy wymiary wewnętrzne 60 x 67 cm, wymiary zewnętrzne 110 x 110 cm
- piec 4 kopułowy wymiary wewnętrzne 60 x 85 cm, wymiary zewnętrzne 120 x 120 cm
- piec 5 kopułowy wymiary wewnętrzne 60 x 113 cm, wymiary zewnętrzne 120 x 140 cm
- piec 6 kopułowy wymiary wewnętrzne 60 x 136 cm, wymiary zewnętrzne 120 x 160 cm
Możliwa opcja wykończenia pieca w cegle klinkierowej.
Wymiary wewnętrzne 60 x 67 cm, wymiary zewnętrzne 110 x 110 cm
Przekonanie o tym, że to, co naturalne, jest człowiekowi najbliższe, a przy okazji najsmaczniejsze, rozbrzmiewa coraz silniejszym głosem. Chcąc sprostać oczekiwaniom naszych Klientów oferujemy piece chlebowe i piece do pizzy opalane drewnem pod nazwą PIEC TUNELOWY.
Gwarantujemy, że potrawy i produkty, które szef kuchni wyjmie z naszego pieca zaspokoją podniebienia nawet najbardziej wybrednych wielbicieli pysznego jedzenia.
Piece chlebowe i piece do pizzy pod nazwą Tunelowy opalany drewnem może być wykorzystany w branży gastronomicznej , pizzerii ale także przez indywidualnych naszych klientów. Znajdzie on t zastosowanie w każdym domu jako niezastąpiony pomocnik w przygotowaniu doskonałych ciast, wykwintnych dań mięsnych, ryb czy aromatycznych warzyw
Nowość !!
Piec modułowy, gotowy - wymurowany z kopuł szamotowych, dostępny w wersjach 3-5 kopuł.
Ważne informacje: Szamot jest materiałem który bardzo dobrze kumuluje i oddaje ciepło. Należy jednak do materiałów delikatnych i kruchych. Piec po zbudowaniu, izolowaniu i ociepleniu powinien stać co najmniej 5 tygodni w celu naturalnego odparowania wilgoci. Po tym terminie należy piec dopalać .W niesprzyjających warunkach atmosferycznych ( późna jesień-zima) piec powinien być zadaszony i osłonięty od wilgoci aby zapobiec możliwości powstania uszkodzeń spowodowanych np mrozem. Każdy piec powinien posiadać wyciąg kominowy składający się z szybra oraz co najmniej metra rury kominowej.
Krótka charakterystyka pieca
- piec 3 kopułowy wymiary wewnętrzne 60 x 67 cm, wymiary zewnętrzne 110 x 110 cm
- piec 4 kopułowy wymiary wewnętrzne 60 x 85 cm, wymiary zewnętrzne 120 x 120 cm
- piec 5 kopułowy wymiary wewnętrzne 60 x 113 cm, wymiary zewnętrzne 120 x 140 cm
- piec 6 kopułowy wymiary wewnętrzne 60 x 136 cm, wymiary zewnętrzne 120 x 160 cm
Możliwa opcja wykończenia pieca w cegle klinkierowej.
ID: 831692138
xxx xxx xxx