Firmowe
Stan: Nowe
Opis
OUTDOORCHEF to innowacyjne szwajcarskie grille i kuchnie ogrodowe łączące nowoczesny design oraz wysoką jakość wykonania. Marka jest znana na rynku europejskim od ponad 30 lat i zajmuje jedną z czołowych pozycji w swojej kategorii. Grille posiadają wiele nowoczesnych rozwiązań ułatwiających grillowanie. Podnoszą walory smakowe przygotowywanych potraw oraz zapewniają wysoki poziom bezpieczeństwa użytkownika. Zaskocz najbliższych i znajomych zdrowymi, wspaniałymi potrawami z grilla.
Grill MINICHEF 420 - dane:
- szerokość: 78 cm,
- głębokość 53 cm,
- wysokość: 43 cm,
- masa: 12 kg,
- ruszt: 39,5 cm,
- moc: 4,3 kW.
System lejka Easy Flip
Lejek to innowacyjna technologia firmy Outdoorchef. Służy do adaptacji funkcji grilla, w klasycznej pozycji uzyskujemy taką samą temperaturę na ruszcie (grillowanie pośrednie) natomiast po odwróceniu lejka uzyskujemy efekt tzw. 'wulkanu' lub 'hot spot' na środku grilla. Przy grillowaniu pośrednim nie ma potrzeby ciągłego przekładania przepalających się produktów a większość tłuszczu czy soków spływa do naczynia a nie na palniki. Nie występują też tzw. 'flare ups' wybuchy płomienia. Takie grillowanie jest zdrowsze niż klasyczne. W pozycji 'wulkan' strumień ciepła kumuluje się na środku - to idealna formuła na steki lub jako palnik np. do woka czy patelni.
System 1-palnikowy z zapłonem elektrycznym i wbudowanym lejkirm EASY FLIP do bezpośredniego i pośredniego grillowania,
zintegrowany zawias i termometr,
zwarta, mała konstrukcja, idealna do małych pomieszczeń,
butla gazowa (7,5 kg) może być umieszczona na dolnej półce,
dwie zdejmowane półki boczne,
rama z tworzywa sztucznego wzmocnionego nylonem.
Grill MINICHEF 420 - dane:
- szerokość: 78 cm,
- głębokość 53 cm,
- wysokość: 43 cm,
- masa: 12 kg,
- ruszt: 39,5 cm,
- moc: 4,3 kW.
System lejka Easy Flip
Lejek to innowacyjna technologia firmy Outdoorchef. Służy do adaptacji funkcji grilla, w klasycznej pozycji uzyskujemy taką samą temperaturę na ruszcie (grillowanie pośrednie) natomiast po odwróceniu lejka uzyskujemy efekt tzw. 'wulkanu' lub 'hot spot' na środku grilla. Przy grillowaniu pośrednim nie ma potrzeby ciągłego przekładania przepalających się produktów a większość tłuszczu czy soków spływa do naczynia a nie na palniki. Nie występują też tzw. 'flare ups' wybuchy płomienia. Takie grillowanie jest zdrowsze niż klasyczne. W pozycji 'wulkan' strumień ciepła kumuluje się na środku - to idealna formuła na steki lub jako palnik np. do woka czy patelni.
System 1-palnikowy z zapłonem elektrycznym i wbudowanym lejkirm EASY FLIP do bezpośredniego i pośredniego grillowania,
zintegrowany zawias i termometr,
zwarta, mała konstrukcja, idealna do małych pomieszczeń,
butla gazowa (7,5 kg) może być umieszczona na dolnej półce,
dwie zdejmowane półki boczne,
rama z tworzywa sztucznego wzmocnionego nylonem.
ID: 914326438
xxx xxx xxx
Dodane 30 kwietnia 2024
Grill gazowy Outdoor Chef 4,3 kW nowy
850 zł
Użytkownik
Lokalizacja