Prywatne
Opis
Witam, oferuję własną dokumentację dobrej praktyki higienicznej/ produkcyjnej (GHP/ GMP) i procedury HACCP dla wszystkich zakładów żywnościowych np.:
- restauracji, domów weselnych, piekarni, ciastkarni z produkcja lodów, stołówek szkolnych, przedszkoli, domow opieki, obiektów ruchomych, zakładów produkcyjnych (zakłady produkcji np. makaronu, lodu w kostkach, konfekcji suszu, MOL wędzonki, produkcji zanęt, winiarni z browarem i produkcją soków, konfitur, suszarni ziol) hurtowni, sklepów, punktów skupu, magazynów PASZ z suszarnią, Rolniczego Handlu Detalicznego, kuchni domowych i wiele innych.
Dokumentację przygotowuję indywidualnie dla danego obiektu (na terenu całego kraju) na podstawie uzyskanych telefonicznie informacji/ przesłanej ankiety lub po wcześniejszym spotkaniu w Państwa lokalu/ zakładzie.
W ramach KONKURENCYJNEJ CENY zapewniam:
- GWARANCJĘ AKCEPTACJI przez Inspekcję Sanitarną - po wypełnieniu ankiety wysyłanej na adres mailowy z przykładem opracowania; istnieje możliwość zebrania informacji telefonicznie (każdorazowo procedury są dostosowywane pod konkretny zakład i działalność- nie są ogólnikowe)
- AKTUALIZACJĘ PRZESTARZAŁYCH procedur zgodnie z aktualnymi wymaganiami
- doradztwo przed odbiorem, również w zakresie ROZSZERZENIA działalności,
- doradztwo w zakresie projektu i nietypowych rozwiązań,
- wymagane procedury, instrukcje i rejestry (których ilość dostosowana jest do wielkości przedsiębiorstwa a czas wypełnienia jest ograniczony do niezbędnego minimum )
- w razie potrzeby szkolenie
- KRÓTKI TERMIN realizacji
- dokumentację w formacie pdf lub na życzenie w formie wydruku.
Zajmuję się również:
- znakowaniem środków spożywczych,
- przeprowadzaniem AUDYTÓW w zakresie wdrożenia instrukcji i procedur GHP/GMP, HACCP, ISO 22000 w trakcie prowadzenia działalności
- przygotowaniem informacji dla konsumentów dot. ALERGENÓW
- opracowaniem procedury dot. badań laboratoryjnych produktów np. w kierunku LISTERII, SALMONELLI, WYMAZÓW SANITARNYCH, badan przechowalniczych.
Posiadam 14 - letnie doświadczenie w opracowywaniu i wdrażaniu procedur w zakładach żywnościowych.
WYSTAWIAM RACHUNKI.
SERDECZNIE ZAPRASZAM DO KONTAKTU 7 dni w tygodniu w godzinach 7- 21:00.
- restauracji, domów weselnych, piekarni, ciastkarni z produkcja lodów, stołówek szkolnych, przedszkoli, domow opieki, obiektów ruchomych, zakładów produkcyjnych (zakłady produkcji np. makaronu, lodu w kostkach, konfekcji suszu, MOL wędzonki, produkcji zanęt, winiarni z browarem i produkcją soków, konfitur, suszarni ziol) hurtowni, sklepów, punktów skupu, magazynów PASZ z suszarnią, Rolniczego Handlu Detalicznego, kuchni domowych i wiele innych.
Dokumentację przygotowuję indywidualnie dla danego obiektu (na terenu całego kraju) na podstawie uzyskanych telefonicznie informacji/ przesłanej ankiety lub po wcześniejszym spotkaniu w Państwa lokalu/ zakładzie.
W ramach KONKURENCYJNEJ CENY zapewniam:
- GWARANCJĘ AKCEPTACJI przez Inspekcję Sanitarną - po wypełnieniu ankiety wysyłanej na adres mailowy z przykładem opracowania; istnieje możliwość zebrania informacji telefonicznie (każdorazowo procedury są dostosowywane pod konkretny zakład i działalność- nie są ogólnikowe)
- AKTUALIZACJĘ PRZESTARZAŁYCH procedur zgodnie z aktualnymi wymaganiami
- doradztwo przed odbiorem, również w zakresie ROZSZERZENIA działalności,
- doradztwo w zakresie projektu i nietypowych rozwiązań,
- wymagane procedury, instrukcje i rejestry (których ilość dostosowana jest do wielkości przedsiębiorstwa a czas wypełnienia jest ograniczony do niezbędnego minimum )
- w razie potrzeby szkolenie
- KRÓTKI TERMIN realizacji
- dokumentację w formacie pdf lub na życzenie w formie wydruku.
Zajmuję się również:
- znakowaniem środków spożywczych,
- przeprowadzaniem AUDYTÓW w zakresie wdrożenia instrukcji i procedur GHP/GMP, HACCP, ISO 22000 w trakcie prowadzenia działalności
- przygotowaniem informacji dla konsumentów dot. ALERGENÓW
- opracowaniem procedury dot. badań laboratoryjnych produktów np. w kierunku LISTERII, SALMONELLI, WYMAZÓW SANITARNYCH, badan przechowalniczych.
Posiadam 14 - letnie doświadczenie w opracowywaniu i wdrażaniu procedur w zakładach żywnościowych.
WYSTAWIAM RACHUNKI.
SERDECZNIE ZAPRASZAM DO KONTAKTU 7 dni w tygodniu w godzinach 7- 21:00.
ID: 574382186
xxx xxx xxx
Dodane 11 maja 2024
HACCP, GHP/GMP-od 200zl, GWARANCJA akceptacji !!! Profesjonalnie
Użytkownik
Lokalizacja