Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Muzyka i Edukacja
  3. Książki
  4. Książki naukowe
  5. Książki naukowe - Mazowieckie
  6. Książki naukowe - Kobyłka
Higiena produkcji żywności - pod red. Kołożyn-Krajewska Danuta
PromujOdśwież
  • Prywatne

  • Rok wydania: 2019

  • Okładka: Miękka

  • Stan: Nowe

  • Rodzaj: Nauki przyrodnicze

Opis

Podręcznik jest przeznaczony przede wszystkim dla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, na którym od wielu lat realizowane są przedmioty poświęcone higienie produkcji żywności, np. higiena produkcji potraw, higiena zakładów żywienia zbiorowego, higiena produkcji gastronomicznej, HACCP i inne systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdro­wotnego żywności. Może on być także wykorzystywany przez studentów wydziałów technologii żywności, medycyny weterynaryjnej, towaroznawstwa i innych, na których realizowana jest tematyka higieny żywności. Autorki mają także nadzieję, że będzie on przydatny dla pracowników gastronomii, cateringu, przemysłu spożywczego i innych zakładów sektora żywnościowego.
ID: 915705395

Skontaktuj się

Sławomir

Na OLX od styczeń 2016

Ostatnio online w dniu 01 maja 2024

Dodane 21 maja 2024

Higiena produkcji żywności - pod red. Kołożyn-Krajewska Danuta

Tylko przedmiot

30 zł

Cena z Przesyłką OLX

Safety Badge

Użytkownik

Lokalizacja

Darmowa aplikacja na Twój telefon