Prywatne
Rok wydania: 2019
Okładka: Miękka
Stan: Nowe
Rodzaj: Nauki przyrodnicze
Opis
Podręcznik jest przeznaczony przede wszystkim dla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, na którym od wielu lat realizowane są przedmioty poświęcone higienie produkcji żywności, np. higiena produkcji potraw, higiena zakładów żywienia zbiorowego, higiena produkcji gastronomicznej, HACCP i inne systemy zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Może on być także wykorzystywany przez studentów wydziałów technologii żywności, medycyny weterynaryjnej, towaroznawstwa i innych, na których realizowana jest tematyka higieny żywności. Autorki mają także nadzieję, że będzie on przydatny dla pracowników gastronomii, cateringu, przemysłu spożywczego i innych zakładów sektora żywnościowego.
ID: 915705395
Dodane 21 maja 2024
Higiena produkcji żywności - pod red. Kołożyn-Krajewska Danuta
Tylko przedmiot
30 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja