Firmowe
Stan: Nowe
Opis
Igła do szpikowania
sprawdzi się doskonale do lardingu - francuskiej metody pieczenia mięsa, które jest nakłuwane i faszerowane paskami słoniny ostra i długa igła została zakończona szczypcami, w które wkłada się kawałek słoniny i przeciąga go wraz z całym narzędziem przez przygotowywaną potrawę doskonale sprawdzi się również do faszerowania innymi składnikami: warzywami, plastrami sera lub boczkiem można myć w zmywarce
Wymiary
długość 20 cm
Materiał
stal nierdzewna
sprawdzi się doskonale do lardingu - francuskiej metody pieczenia mięsa, które jest nakłuwane i faszerowane paskami słoniny ostra i długa igła została zakończona szczypcami, w które wkłada się kawałek słoniny i przeciąga go wraz z całym narzędziem przez przygotowywaną potrawę doskonale sprawdzi się również do faszerowania innymi składnikami: warzywami, plastrami sera lub boczkiem można myć w zmywarce
Wymiary
długość 20 cm
Materiał
stal nierdzewna
ID: 898316119
Skontaktuj się
xxx xxx xxx