Firmowe
Rok wydania: 1993
Stan: Używane
Opis
Autor: praca zbiorowa
Spis treści: Rozwój zachodnioeuropejskiej sztuki kulinarnej, kuchnie świata, techniki kulinarne, przekąski, zupy, potrawy z warzyw, potrawy z ryżu i mąki, potrawy z ryb i owoców morza, potrawy z drobiu, potrawy z dziczyzny, potrawy z mięsa, potrawy jarskie, desery, ciasta i ciastka, słowniczek, alfabetyczny wykaz potraw.
Stan bardzo dobry.
Wydawnictwo Elipsa
oprawa twarda, format: 290x235mm, stron:399
ISBN: 978*****03614
Spis treści: Rozwój zachodnioeuropejskiej sztuki kulinarnej, kuchnie świata, techniki kulinarne, przekąski, zupy, potrawy z warzyw, potrawy z ryżu i mąki, potrawy z ryb i owoców morza, potrawy z drobiu, potrawy z dziczyzny, potrawy z mięsa, potrawy jarskie, desery, ciasta i ciastka, słowniczek, alfabetyczny wykaz potraw.
Stan bardzo dobry.
Wydawnictwo Elipsa
oprawa twarda, format: 290x235mm, stron:399
ISBN: 978*****03614
ID: 731338583
xxx xxx xxx
Dodane 02 maja 2024
Ilustrowana encyklopedia kuchni świata
Tylko przedmiot
40 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja