Prywatne
Opis
Produkt dopiero w momencie pakowania i wysyłki pakowany jest do plastikowego pojemnika. Proces kiszenia odbywa się w szklanych słoikach.
Wiadro wykonane jest z wysokiej jakości atestowanego plastiku (polipropylen), który jest dopuszczony do kontaktu z żywnością. Bezpiecznie można w nim przeprowadzać również proces kiszenia.
Koreański przysmak w wersji roślinnej i bez cukru, za to z bogactwem bakterii probiotycznych Lactobacillus, błonnika, witamin A, C, beta-karotenu, wapnia, żelaza, fosforu i innych składników odżywczych, przy kaloryczności ok. 30 kCal na 100g.
Dostępne warianty (na zamówienie):
- tradycyjne (skład poniżej)
- bardzo ostre (więcej papryczek)
- z fermentowanymi krewetkami
- z kiszonymi burakami
- z brzoskwinią (NOWOŚĆ)
SKŁAD: kiszone: kapusta pekińska, rzodkiew, marchew; pasta kimchi: cebula, czosnek, imbir, płatki chilli gochugaru, chilli grys, gruszka, wodorosty nori lub wakame, sos sojowy, papryka wędzona, szczypiorek
Kimchi to tradycyjne koreańskie danie, będące podawane jako przystawka lub jako składnik zup, marynaty mięs, sałatek, czy z ryżem, jajkiem sadzonym i algami, czyli kimchi bokkeumbap. Koreańczycy jedzą kimchi codziennie, dobre go przyrządzenie jest wyznacznikiem bycia dobrą godpodynią w ich kulturze. Wierzą, że to właśnie składnikom kimchi zawdzięczają swoje zdrowie i odporność, zatem zostało one wpisane na listę niematerialnego dziedzictwa UNESCO. Dzięki swoim właściwościom korzystnie wpływa na pracę układu pokarmowego, wzmacnia odporność, poprawia kondycję naczyń krwionośnych, sprzyja leczeniu stanów zapalnych.
Preferowany odbiór osobisty, jednakże wysyłka jest również możliwa.
Po więcej informacji zapraszam do kontaktu.
Wiadro wykonane jest z wysokiej jakości atestowanego plastiku (polipropylen), który jest dopuszczony do kontaktu z żywnością. Bezpiecznie można w nim przeprowadzać również proces kiszenia.
Koreański przysmak w wersji roślinnej i bez cukru, za to z bogactwem bakterii probiotycznych Lactobacillus, błonnika, witamin A, C, beta-karotenu, wapnia, żelaza, fosforu i innych składników odżywczych, przy kaloryczności ok. 30 kCal na 100g.
Dostępne warianty (na zamówienie):
- tradycyjne (skład poniżej)
- bardzo ostre (więcej papryczek)
- z fermentowanymi krewetkami
- z kiszonymi burakami
- z brzoskwinią (NOWOŚĆ)
SKŁAD: kiszone: kapusta pekińska, rzodkiew, marchew; pasta kimchi: cebula, czosnek, imbir, płatki chilli gochugaru, chilli grys, gruszka, wodorosty nori lub wakame, sos sojowy, papryka wędzona, szczypiorek
Kimchi to tradycyjne koreańskie danie, będące podawane jako przystawka lub jako składnik zup, marynaty mięs, sałatek, czy z ryżem, jajkiem sadzonym i algami, czyli kimchi bokkeumbap. Koreańczycy jedzą kimchi codziennie, dobre go przyrządzenie jest wyznacznikiem bycia dobrą godpodynią w ich kulturze. Wierzą, że to właśnie składnikom kimchi zawdzięczają swoje zdrowie i odporność, zatem zostało one wpisane na listę niematerialnego dziedzictwa UNESCO. Dzięki swoim właściwościom korzystnie wpływa na pracę układu pokarmowego, wzmacnia odporność, poprawia kondycję naczyń krwionośnych, sprzyja leczeniu stanów zapalnych.
Preferowany odbiór osobisty, jednakże wysyłka jest również możliwa.
Po więcej informacji zapraszam do kontaktu.
ID: 881115191
Dodane 27 kwietnia 2024
Kimchi tradycyjne 5l Koreański przysmak superfood Carolina Reaper
200 zł
do negocjacji
Użytkownik
Lokalizacja