Firmowe
Stan: Nowe
Opis
Opis
UWAGA: USZKODZONE OPAKOWANIA
Czy chcesz DIY słodkie czekoladki do swoich ulubionych czekoladek? Ta maszyna do topienia czekolady jest najlepszym wyborem do produkcji czekolady. Może pomóc w stopieniu czekolady bez wody i ma formy wielokrotnego użytku, aby stworzyć unikalne bloki czekoladowe. Kup jeden i gotuj pyszne posiłki w domu
Specyfikacja: Materiał maszyny: ABS + stal nierdzewna Kolor: różowy Standard wtyczki: US Plug Napięcie: 110V Częstotliwość: 50/60 Hz Moc: 25 W Średnica wewnętrzna garnka: ok. 8,5 cm Głębokość doniczki: ok. 5.8cm
Wymiary (długość x szerokość x wysokość): Około 19 x 14,5 x 10 cm
Waga: ok. 589 gramów
Zawartość Paczki: 1 dzbanek czekolady, 1 widelec spiralny, 1 płaski widelec, 1 narzędzie do skrobania, 6 form, 1 siatka żelazna, 10 widelców z tworzywa sztucznego
sposób użycia: 1. Pokrój czekoladę na małe kawałki i włóż do dużego rondla. 2. Podłącz urządzenie do źródła zasilania. Podnieś do poziomu 2 (około 70C) i kontynuuj mieszanie. 3. Gdy czekolada całkowicie się rozpuści, przejdź do poziomu 1 (około 40C). 4. Włóż rozpuszczoną czekoladę do formy. 5. Wstaw do lodówki na około 5 minut, a następnie zamroź na około 60 minut. 6. Wyjmij po ukształtowaniu. Środki ostrożności: 1. Nie zanurzaj maszyny do topienia czekolady w wodzie. 2. Plastikowe piekarniki i formy nie nadają się do mycia w zmywarce.
UWAGA: USZKODZONE OPAKOWANIE
UWAGA: USZKODZONE OPAKOWANIA
Czy chcesz DIY słodkie czekoladki do swoich ulubionych czekoladek? Ta maszyna do topienia czekolady jest najlepszym wyborem do produkcji czekolady. Może pomóc w stopieniu czekolady bez wody i ma formy wielokrotnego użytku, aby stworzyć unikalne bloki czekoladowe. Kup jeden i gotuj pyszne posiłki w domu
Specyfikacja: Materiał maszyny: ABS + stal nierdzewna Kolor: różowy Standard wtyczki: US Plug Napięcie: 110V Częstotliwość: 50/60 Hz Moc: 25 W Średnica wewnętrzna garnka: ok. 8,5 cm Głębokość doniczki: ok. 5.8cm
Wymiary (długość x szerokość x wysokość): Około 19 x 14,5 x 10 cm
Waga: ok. 589 gramów
Zawartość Paczki: 1 dzbanek czekolady, 1 widelec spiralny, 1 płaski widelec, 1 narzędzie do skrobania, 6 form, 1 siatka żelazna, 10 widelców z tworzywa sztucznego
sposób użycia: 1. Pokrój czekoladę na małe kawałki i włóż do dużego rondla. 2. Podłącz urządzenie do źródła zasilania. Podnieś do poziomu 2 (około 70C) i kontynuuj mieszanie. 3. Gdy czekolada całkowicie się rozpuści, przejdź do poziomu 1 (około 40C). 4. Włóż rozpuszczoną czekoladę do formy. 5. Wstaw do lodówki na około 5 minut, a następnie zamroź na około 60 minut. 6. Wyjmij po ukształtowaniu. Środki ostrożności: 1. Nie zanurzaj maszyny do topienia czekolady w wodzie. 2. Plastikowe piekarniki i formy nie nadają się do mycia w zmywarce.
UWAGA: USZKODZONE OPAKOWANIE
ID: 872495689
xxx xxx xxx