Firmowe
Rok wydania: 2022
Okładka: Miękka
Stan: Nowe
Rodzaj: Liceum i technikum
Opis
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik
Wydawnictwo: WSiP
Autor: Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
EAN: 978*****96287
Rok wydania: 2021
Brakuje ci innych podręczników? Napisz co potrzebujesz wycenimy i wystawimy w jednym ogłoszeniu z jedną wysyłką. Zobacz także inne nasze ogłoszenia na:
ksiegarnia.olx.pl
Książki są NOWE nieużywane, zgodne z aktualną podstawą programową.
Na życzenie wystawiamy faktury VAT
Odbiór osobisty po wcześniejszym kontakcie z nami w godzinach
pon-pt 8-17 sobota 8-13.
Księgarnia Elżbieta Grabowska
ul. Dmowskiego 1
28-300 Jędrzejów
Wydawnictwo: WSiP
Autor: Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
EAN: 978*****96287
Rok wydania: 2021
Brakuje ci innych podręczników? Napisz co potrzebujesz wycenimy i wystawimy w jednym ogłoszeniu z jedną wysyłką. Zobacz także inne nasze ogłoszenia na:
ksiegarnia.olx.pl
Książki są NOWE nieużywane, zgodne z aktualną podstawą programową.
Na życzenie wystawiamy faktury VAT
Odbiór osobisty po wcześniejszym kontakcie z nami w godzinach
pon-pt 8-17 sobota 8-13.
Księgarnia Elżbieta Grabowska
ul. Dmowskiego 1
28-300 Jędrzejów
ID: 806897332
xxx xxx xxx