Prywatne
Opis
UWAGA NA PODRÓBKI ! MOŻNA KUPIĆ TANIO,ALE W WIEKSZOŚCI JEST TO KISZONKA,A NIE PEŁNOWARTOŚCIOWY OCET. KUPUJ U SPRAWDZONYCH SPRZEDAWCÓW!
Naturalny ocet jabłkowy. Pyszny i zdrowy bez konserwantów ,niepasteryzowany zawierający żywe kultury bakterii.
Robię go od wielu lat z jabłek bez oprysków chemicznych z własnego ogrodu położonego w województwie zachodnio-pomorskim w rejonie czystym bez przemysłu. Jakość mojego octu docenili już kupujący o czy świadczą komentarze.
Do fermentacji nie dodaję drożdzy przemysłowych,fermentacja tylko naturalnia z udziałem niezastąpionej naturalnej matki drożdżowej.
Fermentacja dwu=fazowa trwająca dwa miesiące zapewnia najwyższą jakość i najwyższe walory smakowe octu.
Fermentację i dojrzewanie octu przeprowadzam w glinianych garnkach .Wszystko starannie myte goracą wodą i dezynfekowane spirytusem zapewnia czystość produkcji bez pleśni i innych niepożądanych fermentów.
Lekko filtrowany w celu zachowania największych wartości naturalnych pektyn. Może zawierać naturalny drobny osad na dnie w zależności od odmiany jabłek.
Osad powstający na górze lub czop i zmętnienie jest normalne i nie wpływa na jakosć produktu.
Kolor i mętność octu jest zależna od rodzaju i koloru jabłek-z jabłek twardych i zielonych ocet jest jasny i klarowny-z jabłek miękkich i kolorowych mętny i ciemniejszy.
Po właściwej fermentacji ocet leżakuje w słojach szklanych w ziemiance-zimnej piwnicy w celu nabrania odpowiedniej mocy i walorów smakowych.
Ocet jest produktem bezterminowym.
Ocet jest wyborny i ma niesamowite działanie lecznicze bakteriobójcze oraz pomaga w procesie metabolicznym wspomaga odchudzanie i oczyszcza z toksyn,szczególnie zalecany przez dietetyków. Polecam i zachęcam do zakupu!
Posiadam również ocet w mniejszych butelkach:
Butelka 200ml – 6zł
Butelka 100ml – 4zł
Możliwość wysyłki.
Naturalny ocet jabłkowy. Pyszny i zdrowy bez konserwantów ,niepasteryzowany zawierający żywe kultury bakterii.
Robię go od wielu lat z jabłek bez oprysków chemicznych z własnego ogrodu położonego w województwie zachodnio-pomorskim w rejonie czystym bez przemysłu. Jakość mojego octu docenili już kupujący o czy świadczą komentarze.
Do fermentacji nie dodaję drożdzy przemysłowych,fermentacja tylko naturalnia z udziałem niezastąpionej naturalnej matki drożdżowej.
Fermentacja dwu=fazowa trwająca dwa miesiące zapewnia najwyższą jakość i najwyższe walory smakowe octu.
Fermentację i dojrzewanie octu przeprowadzam w glinianych garnkach .Wszystko starannie myte goracą wodą i dezynfekowane spirytusem zapewnia czystość produkcji bez pleśni i innych niepożądanych fermentów.
Lekko filtrowany w celu zachowania największych wartości naturalnych pektyn. Może zawierać naturalny drobny osad na dnie w zależności od odmiany jabłek.
Osad powstający na górze lub czop i zmętnienie jest normalne i nie wpływa na jakosć produktu.
Kolor i mętność octu jest zależna od rodzaju i koloru jabłek-z jabłek twardych i zielonych ocet jest jasny i klarowny-z jabłek miękkich i kolorowych mętny i ciemniejszy.
Po właściwej fermentacji ocet leżakuje w słojach szklanych w ziemiance-zimnej piwnicy w celu nabrania odpowiedniej mocy i walorów smakowych.
Ocet jest produktem bezterminowym.
Ocet jest wyborny i ma niesamowite działanie lecznicze bakteriobójcze oraz pomaga w procesie metabolicznym wspomaga odchudzanie i oczyszcza z toksyn,szczególnie zalecany przez dietetyków. Polecam i zachęcam do zakupu!
Posiadam również ocet w mniejszych butelkach:
Butelka 200ml – 6zł
Butelka 100ml – 4zł
Możliwość wysyłki.
ID: 516920955
xxx xxx xxx
Dodane 06 maja 2024
Ocet jabłkowy z pojezierza Drawskiego-naturalny 0.5l
12 zł
Użytkownik
Lokalizacja