Firmowe
Opis
Parametry techniczne:
Model: DZQ-800B
Zasilanie: 110/220 50-60 (V/Hz)
Moc: 2,6 kW
Wymiary komory: 829x639x1000 ( mm)
Listwa zgrzewająca: 800x10 ( mm) x 1szt z przodu lub 600x10 (mm)x 2szt po bokach
Wydajność pompy: 40 ( m3/h)
Wymiary: 726x945x989 ( mm)
Wymiary skrzyni: 840x1020x1050 (mm)
Waga: 190 ( kg)
W zestawie
taśma zgrzewając
teflon
uszczelka
Zalety pakowania próżniowego:
zabezpieczenie przed wpływem niekorzystnych warunków zewnętrznych co uniemożliwia rozwój bakterii tlenowych
wydłużenie kilkakrotnie okresu przydatności do spożycia
zyski związane z ograniczeniem psucia produktów
opakowanie zapewnia apetyczny wygład i smak
wygoda w transporcie
szybkość użycia zapakowanych produktów ( w porównaniu z produktami zamrożonymi)
Cechy:
wykonanie ze stali nierdzewnej
przezroczysta pokrywa umożliwia obserwację procesu pakowania
czytelny i prosty w obsłudze panel sterowania
małe gabaryty i elegancki design
proces pakowania trwa kilkadziesiąt sekund, wystarczy ustawić parametry : czas wypróżniania, czas zgrzewania temperaturę zgrzewania
możliwość pakowania produktów mokrych ,suchych, twardych, miękkich, płynnych , produktów pylących.
szczególne wykorzystanie w kuchni molekularnej – METODA SOUS VIDE
Model: DZQ-800B
Zasilanie: 110/220 50-60 (V/Hz)
Moc: 2,6 kW
Wymiary komory: 829x639x1000 ( mm)
Listwa zgrzewająca: 800x10 ( mm) x 1szt z przodu lub 600x10 (mm)x 2szt po bokach
Wydajność pompy: 40 ( m3/h)
Wymiary: 726x945x989 ( mm)
Wymiary skrzyni: 840x1020x1050 (mm)
Waga: 190 ( kg)
W zestawie
taśma zgrzewając
teflon
uszczelka
Zalety pakowania próżniowego:
zabezpieczenie przed wpływem niekorzystnych warunków zewnętrznych co uniemożliwia rozwój bakterii tlenowych
wydłużenie kilkakrotnie okresu przydatności do spożycia
zyski związane z ograniczeniem psucia produktów
opakowanie zapewnia apetyczny wygład i smak
wygoda w transporcie
szybkość użycia zapakowanych produktów ( w porównaniu z produktami zamrożonymi)
Cechy:
wykonanie ze stali nierdzewnej
przezroczysta pokrywa umożliwia obserwację procesu pakowania
czytelny i prosty w obsłudze panel sterowania
małe gabaryty i elegancki design
proces pakowania trwa kilkadziesiąt sekund, wystarczy ustawić parametry : czas wypróżniania, czas zgrzewania temperaturę zgrzewania
możliwość pakowania produktów mokrych ,suchych, twardych, miękkich, płynnych , produktów pylących.
szczególne wykorzystanie w kuchni molekularnej – METODA SOUS VIDE
ID: 729384371
xxx xxx xxx