Firmowe
Stan: Nowe
Opis
patelnia Żeliwna do Jajek Placków Racuchów 23 cm.
Krisberg / 2562
Patelnia do smażenia jajek i racuchów, wykonana z odlewu wysokiej jakości żeliwa.
Posiada powierzchnię z 7 wyprofilowanymi formami do smażenia placków, kotletów.
Patelnia wykonana z grubego odlewu żeliwa, dzięki swoim właściwościom rozgrzewa się do bardzo wysokich temperatur, pozwalając na szybkie smażenie placków.
Nadaje się do kuchni: gazowej, halogenowej, elektrycznej, ceramicznej, indukcyjnej.
Wymiary:
Średnica patelni : 23 cm
Długość z rączką: 36 cm
7 gniazd na naleśniki
Średnica naleśnika: 6,3 cm
waga: 1,7 kg.
Patelnia jest fabrycznie czerniona, czyli wypalana w tłuszczu co zapewnia żeliwu impregnację i zabezpiecza przed przywieraniem potraw.
Przed pierwszym użyciem patelnię należy umyć gąbką lub szczotką w gorącej wodzie bez użycia detergentów.
W ramach konserwacji co jakiś czas wskazane jest nacieranie naczynia tłuszczem jadalnym (tłuszcz zwierzęcy ewentualnie olej) aby nie dopuścić do całkowitego odtłuszczenia ścianek naczynia.
Brak powłoki konserwującej sprzyja przywieraniu potraw, odtłuszczenie może spowodować pojawienie się przebarwień lub rdzy.
Bardzo przepraszamy, ale ze względu na rodzaj prowadzonej działalności nie jesteśmy w stanie tworzyć zestawów i oddzielnych ofert sprzedaży. Ceny podane w aukcji przy zakupach detalicznych nie podlegają negocjacji.
Krisberg / 2562
Patelnia do smażenia jajek i racuchów, wykonana z odlewu wysokiej jakości żeliwa.
Posiada powierzchnię z 7 wyprofilowanymi formami do smażenia placków, kotletów.
Patelnia wykonana z grubego odlewu żeliwa, dzięki swoim właściwościom rozgrzewa się do bardzo wysokich temperatur, pozwalając na szybkie smażenie placków.
Nadaje się do kuchni: gazowej, halogenowej, elektrycznej, ceramicznej, indukcyjnej.
Wymiary:
Średnica patelni : 23 cm
Długość z rączką: 36 cm
7 gniazd na naleśniki
Średnica naleśnika: 6,3 cm
waga: 1,7 kg.
Patelnia jest fabrycznie czerniona, czyli wypalana w tłuszczu co zapewnia żeliwu impregnację i zabezpiecza przed przywieraniem potraw.
Przed pierwszym użyciem patelnię należy umyć gąbką lub szczotką w gorącej wodzie bez użycia detergentów.
W ramach konserwacji co jakiś czas wskazane jest nacieranie naczynia tłuszczem jadalnym (tłuszcz zwierzęcy ewentualnie olej) aby nie dopuścić do całkowitego odtłuszczenia ścianek naczynia.
Brak powłoki konserwującej sprzyja przywieraniu potraw, odtłuszczenie może spowodować pojawienie się przebarwień lub rdzy.
Bardzo przepraszamy, ale ze względu na rodzaj prowadzonej działalności nie jesteśmy w stanie tworzyć zestawów i oddzielnych ofert sprzedaży. Ceny podane w aukcji przy zakupach detalicznych nie podlegają negocjacji.
ID: 891183246
Skontaktuj się
xxx xxx xxx