Firmowe
Stan: Nowe
Opis
Piec cukierniczy piekarniczy sklepowy WEBER produkowany w Zduńskiej Woli
Piec fabrycznie nowy
Przedstawiamy Państwu ofertę wypróbowanych zarówno w kraju, jak i za granicą pieców WEBER.
Nasze piece wykorzystywane są głównie w cukierniach, coraz częściej powstających rzemieślniczych piekarniach oraz w sklepach i hotelach do odpiekania na miejscu.
Piece WEBER wyposażone są w zaparowanie, każdy moduł wykonany jest osobno.
Piece są bardzo nowoczesne, a intuicyjne sterowanie z możliwością zapisywania programów pieczenia, czyni pracę łatwą i przyjemną. Urządzenia firmy WEBER powstające w naszym zakładzie są wyposażane w elementy elektrotechniczne tylko renomowanych producentów.
Kupując piec WEBER mają Państwo gwarancję
-idealnego i równomiernego wypieku (temperatura ustawiana osobno na górze i dole pieca)
-niskiego zużycia prądu (komora 2.0 zużywa 4kW )
-możliwość instalacji garowni pod piecem
-wykonanie stojaka pod piec według Państwa wymiarów
-wykonania wszystkich paneli zewnętrznych ze stali nierdzewnej, piec montowany jest zawsze na obrotowych kółkach
-czytelnego i łatwego w obsłudze panelu sterowania
-wysokich standardów bezpieczeństwa
-bezpłatnego transportu i montażu zakupionego pieca
-serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego
Wszystkich chętnych zainteresowanych procesem produkcyjnym zapraszam do odwiedzenia naszej firmy mieszczącej się w centralnej Polsce.
Produkujemy piece w dwóch rozmiarach
-2 blachy 60*40cm-WEBER 2.0 bez zaparowania oraz 2.Z z zaparowaniem
-4 blachy 60*40cm-WEBER 4.0 bez zaparowania oraz 4.Z z zaparowaniem
Cena netto komory WEBER 2.0 to koszt 10.000 zł netto
Wszystkie wymiary i dane techniczne naszych pieców znajdą Państwo poniżej
Piec/komora na 2 blachy 600x400 mm lub 1 blachę 600x800 mm
Powierzchnia wypiekowa 1 komory: 0,5 m2
Wymiary wewnętrzne komory 620x840x170 mm
Wymiary zewnętrzne komory 990x1340x300 mm
Moc 1 komory: 4,0 kW
Piec/komora na 4 blachy 600x400 mm lub 2 blachy 600x800 mm
Powierzchnia wypiekowa 1 komory: 1,0 m2
Wymiary wewnętrzne komory 1220x840x170 mm
Wymiary zewnętrzne komory 1590x1340x300 mm
Moc 1 komory: 6,0 kW
W przypadku zainteresowania wyślemy ofertę na konkretną wybraną przez Państwa konfigurację
Zapraszamy na nasze strony internetowe
-www.bagmasz.com,
-www.weberpiece.pl
do oglądania filmów z pracy pieców Weber
Zawsze podkreślamy, że zobowiązuje nas do sumiennej realizacji wszystkich zamówień ponad 25 letnie doświadczenie naszej firmy w branży piekarniczej i cukierniczej .
Na naszej stronie www.bagmasz.com mogą Państwo obejrzeć kilkadziesiąt ostatnich montaży pieców WEBER.
Piec fabrycznie nowy
Przedstawiamy Państwu ofertę wypróbowanych zarówno w kraju, jak i za granicą pieców WEBER.
Nasze piece wykorzystywane są głównie w cukierniach, coraz częściej powstających rzemieślniczych piekarniach oraz w sklepach i hotelach do odpiekania na miejscu.
Piece WEBER wyposażone są w zaparowanie, każdy moduł wykonany jest osobno.
Piece są bardzo nowoczesne, a intuicyjne sterowanie z możliwością zapisywania programów pieczenia, czyni pracę łatwą i przyjemną. Urządzenia firmy WEBER powstające w naszym zakładzie są wyposażane w elementy elektrotechniczne tylko renomowanych producentów.
Kupując piec WEBER mają Państwo gwarancję
-idealnego i równomiernego wypieku (temperatura ustawiana osobno na górze i dole pieca)
-niskiego zużycia prądu (komora 2.0 zużywa 4kW )
-możliwość instalacji garowni pod piecem
-wykonanie stojaka pod piec według Państwa wymiarów
-wykonania wszystkich paneli zewnętrznych ze stali nierdzewnej, piec montowany jest zawsze na obrotowych kółkach
-czytelnego i łatwego w obsłudze panelu sterowania
-wysokich standardów bezpieczeństwa
-bezpłatnego transportu i montażu zakupionego pieca
-serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego
Wszystkich chętnych zainteresowanych procesem produkcyjnym zapraszam do odwiedzenia naszej firmy mieszczącej się w centralnej Polsce.
Produkujemy piece w dwóch rozmiarach
-2 blachy 60*40cm-WEBER 2.0 bez zaparowania oraz 2.Z z zaparowaniem
-4 blachy 60*40cm-WEBER 4.0 bez zaparowania oraz 4.Z z zaparowaniem
Cena netto komory WEBER 2.0 to koszt 10.000 zł netto
Wszystkie wymiary i dane techniczne naszych pieców znajdą Państwo poniżej
Piec/komora na 2 blachy 600x400 mm lub 1 blachę 600x800 mm
Powierzchnia wypiekowa 1 komory: 0,5 m2
Wymiary wewnętrzne komory 620x840x170 mm
Wymiary zewnętrzne komory 990x1340x300 mm
Moc 1 komory: 4,0 kW
Piec/komora na 4 blachy 600x400 mm lub 2 blachy 600x800 mm
Powierzchnia wypiekowa 1 komory: 1,0 m2
Wymiary wewnętrzne komory 1220x840x170 mm
Wymiary zewnętrzne komory 1590x1340x300 mm
Moc 1 komory: 6,0 kW
W przypadku zainteresowania wyślemy ofertę na konkretną wybraną przez Państwa konfigurację
Zapraszamy na nasze strony internetowe
-www.bagmasz.com,
-www.weberpiece.pl
do oglądania filmów z pracy pieców Weber
Zawsze podkreślamy, że zobowiązuje nas do sumiennej realizacji wszystkich zamówień ponad 25 letnie doświadczenie naszej firmy w branży piekarniczej i cukierniczej .
Na naszej stronie www.bagmasz.com mogą Państwo obejrzeć kilkadziesiąt ostatnich montaży pieców WEBER.
ID: 610004200
xxx xxx xxx
Dodane 22 kwietnia 2024
Piec cukierniczy piekarniczy sklepowy 10.000 zł netto
12 300 zł
Użytkownik
Lokalizacja