Firmowe
Rok wydania: 2017
Okładka: Miękka
Stan: Nowe
Rodzaj: Szkoły zawodowe
Opis
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych
ID: 864525091
Skontaktuj się
xxx xxx xxx
Dodane Dzisiaj o 01:00
Podstawy gastronomii i technol. żywności cz.1 Kmiołek-Gizara WSiP
Tylko przedmiot
62 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja