Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Muzyka i Edukacja
  3. Książki
  4. Podręczniki szkolne
  5. Podręczniki szkolne - Mazowieckie
  6. Podręczniki szkolne - Radom
Podstawy gastronomii i technol. żywności cz.1 Kmiołek-Gizara WSiP
PromujOdśwież
  • Firmowe

  • Rok wydania: 2017

  • Okładka: Miękka

  • Stan: Nowe

  • Rodzaj: Szkoły zawodowe

Opis

Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych
ID: 864525091

Skontaktuj się

Księgarnia Ekslibris 26-605 Radom, Chrobrego 52

Na OLX od lipiec 2018

Ostatnio online wczoraj o 20:59

xxx xxx xxx

Dodane Dzisiaj o 01:00

Podstawy gastronomii i technol. żywności cz.1 Kmiołek-Gizara WSiP

Tylko przedmiot

62 zł

Cena z Przesyłką OLX

Safety Badge

Użytkownik

Lokalizacja

Darmowa aplikacja na Twój telefon