Prywatne
Rok wydania: 2010
Stan: Używane
Tematyka: Kuchnia
Opis
Sprzedam książkę anglojęzyczną The Art of Preserving. Publikacja zawiera 130 przepisów na wytrawne przetwory i dania z wykorzystaniem pikli i kiszonek. A także receptury na słodkie dżemy, marmolady i chutneye.
Spis treści jest widoczny na załączonym zdjęciu.
Autorzy: Field Rick, Atwood Lisa, Courchesne Rebecca
Wydawnictwo: Weldon Owen
Język publikacji: angielski
Rok wydania: 2010
Liczba stron: 240
A beautifully illustrated, comprehensive guide to turning your favorite fruits and vegetables into jams, chutneys, salsas, sauces. The Art of Preserving, you can savor your favorite seasonal produce all year-round. Packed with creative and classic recipes for preserves-from Apricot Jam to Pickled Fennel with Orange Zest, Preserved Lemons, and many more-this volume provides inspiration for making the most of your farmers' market or home garden.
Spis treści jest widoczny na załączonym zdjęciu.
Autorzy: Field Rick, Atwood Lisa, Courchesne Rebecca
Wydawnictwo: Weldon Owen
Język publikacji: angielski
Rok wydania: 2010
Liczba stron: 240
A beautifully illustrated, comprehensive guide to turning your favorite fruits and vegetables into jams, chutneys, salsas, sauces. The Art of Preserving, you can savor your favorite seasonal produce all year-round. Packed with creative and classic recipes for preserves-from Apricot Jam to Pickled Fennel with Orange Zest, Preserved Lemons, and many more-this volume provides inspiration for making the most of your farmers' market or home garden.
ID: 738400714
xxx xxx xxx
Dodane 28 kwietnia 2024
Przetwory kiszonki konfitury dżemy - The Art of Preserving 2010
Tylko przedmiot
35 zł
Cena z Przesyłką OLX
Lokalizacja