Firmowe
Stan: Nowe
Opis
Gwarancja jakości
Sprzedajemy od wielu lat ten model nadziewarki i cieszy się bardzo dobrą opinią wśród naszych klientów
Możliwość odbioru osobistego w naszym sklepie stacjonarnym w Warszawie ul Marywilska 44 hala G 53
Nadziewarka do kiełbas Pionowa 3 kg
Pionowa, ręczna nadziewarka do kiełbas jest świetnym produktem zarówno dla gospodarstw domowych jak i małych masarni. Dzięki niej łatwo przygotujemy różne rodzaje kiełbas, napełniając osłonki wędliniarskie mięsnym farszem. W komplecie z nadziewarką znajdują się 4 lejki o różnych średnicach.
Skład zestawu:
nadziewarka,
3 lejki o średnicy: 1,5 cm, 1,9 cm, 2,2 cm,
obręcz do montażu lejków,
korba i śruba do jej przytwierdzenia,
śruba do przytwierdzenia maszynki do blatu.
Zalety produktu:
do produkcji kiełbas w domu jak i w gastronomii,
wykonana ze stali nierdzewnej,
3 lejki o różnych średnicach w komplecie,
montowana do blatu lub stołu,
prosta w obsłudze,
do przygotowania domowych mięsnych wyrobów ze
sprawdzonych składników,
do kiełbas, parówek, kaszanek, kabanosów i innych.
Do domu i gastronomii
Maszynka do kiełbas idealnie sprawdzi się zarówno w domu, ale i w profesjonalnej gastronomii. Produkt z pewnością przypadnie do gustu zarówno amatorom jak i osobom doświadczonym, ponieważ jest bardzo łatwy w obsłudze. Dzięki niej możemy stworzyć domowe kiełbasy, parówki, kaszanki, kabanosy, a także potrawy z podrobów.
3 lejki w zestawie
W zestawie z nadziewarką znajdują się 3 plastikowe lejki o różnych średnicach:
1,5 cm
1,9 cm
2,2 cm
Lejki posiadają system odpowietrzania i są stabilnie montowane do nadziewarki poprzez dokręcaną obręcz. W zestawie znajdziemy także odporny na zginanie tłok.
Wykonana ze stali nierdzewnej
Nadziewarka do kiełbas marki Browin wykonana została ze stali nierdzewnej. Materiał ten jest wytrzymały, a także odporny na rdzewienie i uszkodzenia oraz odkształcenia i zarysowania. Maszynka do kiełbas przy prawidłowym użytkowaniu z pewnością posłuży w naszym domu przez długi czas.
Zdrowe i smaczne wyroby
Wyroby mięsne, które przygotujemy w domu są gwarancją sprawdzonych składników, bez dodatku polepszaczy smaku. Tak przygotowane zdrowe wędliny sprawdzą się doskonale zarówno na co dzień jak i na specjalne okazje czy święta. Kiełbasy przyrządzone w domowych warunkach z pewnością wyróżnią się tradycyjnym smakiem i aromatem spośród innych wyrobów.
Prosta w obsłudze
Nadziewarka do kiełbas jest bardzo łatwa w obsłudze, co sprawia, że nawet amatorzy poradzą sobie z produkcją mięsnych wyrobów.
Jak należy ją użytkować?
Na stalowy pojemnik nakręć wybrany lejek.
Umocuj korbę na spiralnym tłoku przy użyciu śrubki zawartej w zestawie.
Stalowy pojemnik napełnij mięsnym farszem.
Ustaw maszynkę na płaskim podłożu i przy pomocy zacisków zamocuj urządzenie do blatu lub stołu.
Spiralny tłok z korbką wsuń do pojemnika z farszem.
Upewnij się, że urządzenie jest dobrze zamocowane i napełnione farszem. Rozpocznij nadziewanie osłonek wędliniarskich mięsną masą.
Uwaga! Przed każdym użyciem urządzenie należy dokładnie umyć ciepłą wodą. Na jego wewnętrznej powierzchni rozprowadzić łyżeczkę oleju jadalnego. Takie przygotowanie zagwarantuje odpowiednią pracę tłoka, a także pozwoli wydłużyć żywotność nadziewarki.
Sprzedajemy od wielu lat ten model nadziewarki i cieszy się bardzo dobrą opinią wśród naszych klientów
Możliwość odbioru osobistego w naszym sklepie stacjonarnym w Warszawie ul Marywilska 44 hala G 53
Nadziewarka do kiełbas Pionowa 3 kg
Pionowa, ręczna nadziewarka do kiełbas jest świetnym produktem zarówno dla gospodarstw domowych jak i małych masarni. Dzięki niej łatwo przygotujemy różne rodzaje kiełbas, napełniając osłonki wędliniarskie mięsnym farszem. W komplecie z nadziewarką znajdują się 4 lejki o różnych średnicach.
Skład zestawu:
nadziewarka,
3 lejki o średnicy: 1,5 cm, 1,9 cm, 2,2 cm,
obręcz do montażu lejków,
korba i śruba do jej przytwierdzenia,
śruba do przytwierdzenia maszynki do blatu.
Zalety produktu:
do produkcji kiełbas w domu jak i w gastronomii,
wykonana ze stali nierdzewnej,
3 lejki o różnych średnicach w komplecie,
montowana do blatu lub stołu,
prosta w obsłudze,
do przygotowania domowych mięsnych wyrobów ze
sprawdzonych składników,
do kiełbas, parówek, kaszanek, kabanosów i innych.
Do domu i gastronomii
Maszynka do kiełbas idealnie sprawdzi się zarówno w domu, ale i w profesjonalnej gastronomii. Produkt z pewnością przypadnie do gustu zarówno amatorom jak i osobom doświadczonym, ponieważ jest bardzo łatwy w obsłudze. Dzięki niej możemy stworzyć domowe kiełbasy, parówki, kaszanki, kabanosy, a także potrawy z podrobów.
3 lejki w zestawie
W zestawie z nadziewarką znajdują się 3 plastikowe lejki o różnych średnicach:
1,5 cm
1,9 cm
2,2 cm
Lejki posiadają system odpowietrzania i są stabilnie montowane do nadziewarki poprzez dokręcaną obręcz. W zestawie znajdziemy także odporny na zginanie tłok.
Wykonana ze stali nierdzewnej
Nadziewarka do kiełbas marki Browin wykonana została ze stali nierdzewnej. Materiał ten jest wytrzymały, a także odporny na rdzewienie i uszkodzenia oraz odkształcenia i zarysowania. Maszynka do kiełbas przy prawidłowym użytkowaniu z pewnością posłuży w naszym domu przez długi czas.
Zdrowe i smaczne wyroby
Wyroby mięsne, które przygotujemy w domu są gwarancją sprawdzonych składników, bez dodatku polepszaczy smaku. Tak przygotowane zdrowe wędliny sprawdzą się doskonale zarówno na co dzień jak i na specjalne okazje czy święta. Kiełbasy przyrządzone w domowych warunkach z pewnością wyróżnią się tradycyjnym smakiem i aromatem spośród innych wyrobów.
Prosta w obsłudze
Nadziewarka do kiełbas jest bardzo łatwa w obsłudze, co sprawia, że nawet amatorzy poradzą sobie z produkcją mięsnych wyrobów.
Jak należy ją użytkować?
Na stalowy pojemnik nakręć wybrany lejek.
Umocuj korbę na spiralnym tłoku przy użyciu śrubki zawartej w zestawie.
Stalowy pojemnik napełnij mięsnym farszem.
Ustaw maszynkę na płaskim podłożu i przy pomocy zacisków zamocuj urządzenie do blatu lub stołu.
Spiralny tłok z korbką wsuń do pojemnika z farszem.
Upewnij się, że urządzenie jest dobrze zamocowane i napełnione farszem. Rozpocznij nadziewanie osłonek wędliniarskich mięsną masą.
Uwaga! Przed każdym użyciem urządzenie należy dokładnie umyć ciepłą wodą. Na jego wewnętrznej powierzchni rozprowadzić łyżeczkę oleju jadalnego. Takie przygotowanie zagwarantuje odpowiednią pracę tłoka, a także pozwoli wydłużyć żywotność nadziewarki.
ID: 641872236
xxx xxx xxx
Dodane 18 kwietnia 2024
SOLIDNA Nadziewarka do KIEŁBAS MASZYNKA Szpryca 3 kg do mięsa
175 zł
Użytkownik
Lokalizacja