Firmowe
Rok wydania: 2013
Stan: Używane
Opis
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
ID: 802092211
Skontaktuj się
xxx xxx xxx
Dodane 30 kwietnia 2024
Sporządzanie i ekspedycja potraw i nap.. cz.1 WSiP - używany
Tylko przedmiot
50 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja