Prywatne
Rok wydania: 2016
Stan: Nowe
Rodzaj: Liceum i technikum
Opis
Posiadam 9 nowych sztuk, jeszcze zafoliowanych. Wydanie ll. Najnowsze. Przy zakupie większej ilości cena do negocjacji. Możliwa wysyłka.
Publikacja skierowana do uczniów klas 3 i 4 szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych).
Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru, i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych.
Publikacja skierowana do uczniów klas 3 i 4 szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych).
Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru, i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych.
ID: 851163414
xxx xxx xxx
Dodane 22 kwietnia 2024
Testy i zadania praktyczne T. 15, TG.16 Technik żywienia i usług gastr
Tylko przedmiot
16 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja