Prywatne
Rok wydania: 2014
Okładka: Twarda
Stan: Nowe
Gatunek: Pozostałe
Opis
Wielka Księga Kuchni Polskiej Opracowała Eleonora Trojan z zespołem
Bestsellerowa kolekcja ponad 3000 (!) oryginalnych przepisów polskiej kuchni, tradycyjnej i współczesnej! Wśród nich:
przyprawy, zioła, mieszanki, marynaty, przystawki i przekąski (na zimno i na ciepło),
zupy, dania główne mięsne (z wołowiny, z cielęciny, z jagnięciny, z wieprzowiny, z dziczyzny i z drobiu),
ryby i owoce morza, dania główne jarskie, kluski, pierogi, makarony, nabiał,
warzywa na ciepło, sałatki warzywne, dodatki i sosy, ciasta i desery,
chleb i wypieki,
przetwory (z warzyw i grzybów, konserwy, wędliny, pasztety), sery,
nalewki, wina, piwa, miody.
Całość uzupełniona uwagami na temat sztuki dekorowania stołu i zasad savoir vivre. Wydanie znakomicie opracowane i zilustrowane.
Kunszt edytorski, fachowość porad i artystyczne piękno ponad tysiąca barwnych ilustracji i rycin (!) czynią z tego albumu arcydzieło sztuki kulinarnej, ekskluzywny prezent na każdą okazję i prawdziwe wydarzenie na rynku wydawniczym. Dzieło, jakiego jeszcze nie było! Dobry prezent dla gospodyń, miłośników dobrego i smacznego gotowania, właścicieli jadłodajni i restauracji.
Informacje dodatkowe:
Wydawnictwo AA
ISBN 978*******81-21-6
Okładka twarda, obwoluta, etui
Liczba stron: 912
Wymiary: 250 x 340 mm
Bestsellerowa kolekcja ponad 3000 (!) oryginalnych przepisów polskiej kuchni, tradycyjnej i współczesnej! Wśród nich:
przyprawy, zioła, mieszanki, marynaty, przystawki i przekąski (na zimno i na ciepło),
zupy, dania główne mięsne (z wołowiny, z cielęciny, z jagnięciny, z wieprzowiny, z dziczyzny i z drobiu),
ryby i owoce morza, dania główne jarskie, kluski, pierogi, makarony, nabiał,
warzywa na ciepło, sałatki warzywne, dodatki i sosy, ciasta i desery,
chleb i wypieki,
przetwory (z warzyw i grzybów, konserwy, wędliny, pasztety), sery,
nalewki, wina, piwa, miody.
Całość uzupełniona uwagami na temat sztuki dekorowania stołu i zasad savoir vivre. Wydanie znakomicie opracowane i zilustrowane.
Kunszt edytorski, fachowość porad i artystyczne piękno ponad tysiąca barwnych ilustracji i rycin (!) czynią z tego albumu arcydzieło sztuki kulinarnej, ekskluzywny prezent na każdą okazję i prawdziwe wydarzenie na rynku wydawniczym. Dzieło, jakiego jeszcze nie było! Dobry prezent dla gospodyń, miłośników dobrego i smacznego gotowania, właścicieli jadłodajni i restauracji.
Informacje dodatkowe:
Wydawnictwo AA
ISBN 978*******81-21-6
Okładka twarda, obwoluta, etui
Liczba stron: 912
Wymiary: 250 x 340 mm
ID: 893378608
xxx xxx xxx
Dodane 25 kwietnia 2024
Wielka księga kuchni polskiej Tomy I i II Eleonora Trojan kucha
Tylko przedmiot
150 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja