Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Praca
  3. Gastronomia
  4. Manager restauracji
  5. Manager restauracji - Śląskie
  6. Manager restauracji - Sosnowiec
Dodane 26 kwietnia 2024

Casino Hospitality Manager (Kierownik ds. gastronomii i eventów)

Lokalizacja

Sosnowiec

Wymiar pracy

Pełny etat

Typ umowy

Umowa o pracę

Odpowiednie doświadczenie zawodoweDyspozycyjność: Praca zmianowa, Praca w weekendyMiejsce pracy: W siedzibie firmy

🇺🇦 Автоматичний переклад українською

Opis

W Win Casino gwarantujemy Gościom niepowtarzalne doświadczenia oraz najwyższy standard obsługi. Naszym celem jest dostarczenie niezapomnianej atmosfery, w której każdy Gość czuje się komfortowo i wyjątkowo, wyprzedzamy potrzeby i przewidujemy oczekiwania, wzorując się na najlepszych, światowych rozwiązaniach. Stawiamy na innowacje, rozwój, twórcze myślenie i tworzenie pozytywnych wartości w środowisku branży rozrywkowej.

Jeśli chcesz współtworzyć nasze trzecie, nowo powstające, prestiżowe kasyno, dołączyć do Zespołu profesjonalistów i ekspertów w branży, jednocześnie dzieląc naszą pasję do gry, zaaplikuj na stanowisko: 

 Casino Hospitality Manager (Kierownik ds. gastronomii i eventów)

Miejsce pracy: Sosnowiec, ul. Modrzejowska 3, Hotel Centrum.

Na stanowisku Casino Hospitality Manager Twoją rolą będzie zapewnienie doskonałej obsługi klienta, zarządzanie usługami gastronomicznymi (sprzedaż napoi alkoholowych i bezalkoholowych) oraz koordynacja działań związanych z eventami organizowanymi w kasynie   - dbając o pozytywne doświadczenia Gości oraz zgodność z przepisami i standardami branżowymi. Liczymy na właściwe podejście i rozumienie odpowiedzialności - oznaczające zdolność do powiązania własnych zachowań z celami indywidualnymi, zespołowymi oraz firmowymi.

Zakres obowiązków:

  • Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta w kwestiach związanych z zamawianiem i serwowaniem napoi alkoholowych i bezalkoholowych.

  • Reagowanie na potrzeby i preferencje Gości, w tym na prośby o stworzenie drinków na specjalne okazje lub zgodnie z indywidualnymi upodobaniami.

  • Zarządzanie personelem baru, planowanie grafików pracy i delegowanie zadań.

  • Zapewnienie przestrzegania przepisów dotyczących bezpieczeństwa i higieny.

  • Badanie trendów w branży oraz eksperymentowanie z nowymi przepisami i składnikami w celu stworzenia atrakcyjnej i oryginalnej oferty gastronomicznej.

  • Opracowywanie specjalnych menu drinków na okazje takie jak imprezy tematyczne, eventy specjalne czy święta.

  • Analiza kosztów związanych z prowadzeniem gastronomii.

  • Monitorowanie zapasów i zarządzanie dostawami.

  • Koordynacja przygotowań do eventów prowadzonych w kasynie, z naciskiem na dopracowanie oferty gastronomicznej, współpracę z dostawcami usług cateringowych oraz zadbanie o najwyższy poziom obsługi Gościa.

  • Raportowanie wszelkich incydentów oraz podejmowanie odpowiednich działań.

Wymagania:

  • Doświadczenie na stanowisku Kierownika Baru lub Starszego Barmana w restauracji, klubie nocnym lub barze.

  • Doświadczenie w zarządzaniu personelem i umiejętność delegowania zadań.

  • Umiejętność kreowania nowych, atrakcyjnych drinków i menu.

  • Umiejętność dobierania smaków i mieszania składników.

  • Zdolność do prezentowania menu drinków w atrakcyjny sposób.

  • Umiejętności komunikacyjne i podejmowania decyzji w dynamicznym środowisku.

  • Znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację.

  • Gotowość do pracy w systemie trzyzmianowym.

Oferujemy:

  • Atrakcyjny system wynagradzania i zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.

  • Możliwość kreowania i wdrażania swoich pomysłów.

  • Przyjazną i wspierającą atmosferę pracy.  

  • Praca w angażującym i rozwijającym umiejętności środowisku.

Aplikowanie na stronie ogłoszeniodawcy

Ogłoszeniodawca udostępnia aplikowanie na swojej stronie internetowej. Po kliknięciu przycisku Aplikuj zostaniesz tam przeniesiony.

Aplikuj teraz

Lokalizacja

Sosnowiec,

Śląskie

Śląskie, Sosnowiec
ID: 911207014

Darmowa aplikacja na Twój telefon