Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Praca
  3. Gastronomia
  4. Kucharz
  5. Kucharz - Zachodniopomorskie
  6. Kucharz - Kołobrzeg
Dodane 26 kwietnia 2024

Kucharz do restauracji Fuego

Wynagrodzenie

32 - 42 zł / godz. brutto

Lokalizacja

Kołobrzeg

Wymiar pracy

Pełny etat

Typ umowy

Inny, Umowa zlecenie

Specjalne wymagania: Książeczka sanepidowskaOdpowiednie doświadczenie zawodoweDyspozycyjność: Elastyczny czas pracy, Praca w weekendyMiejsce pracy: W siedzibie firmyPracownicy z Ukrainy: 🇺🇦 Запрошуємо людей з України (Zapraszamy pracowników z Ukrainy)

🇺🇦 Автоматичний переклад українською

Opis

Fuego to kumulacja wszystkich doświadczeń restauratorów, zainspirowana kilkuletnim pobytem w Hiszpanii i miłością do języka, kuchni i kultury tego kraju. Poza charakterystycznymi daniami kuchni hiszpańskiej serwujemy także steki, szaszłyki, żebra, czy burgery. Lokalizacja w centrum portu, wyjątkowe menu i design wnętrza, powodują, że to restauracja o wysokim wolumenie gości. 

Jak gotujemy

Fuego po hiszpańsku znaczy ogień, dlatego sercem naszej kuchni jest żywy ogień w Josperze – piecu z Barcelony, opalanym węglem drzewnym pochodzącym z egzotycznych drzew z Ameryki Południowej. Wysoka temperatura w środku i aromaty drzewne sprawiają, że wszystko, co z niego wychodzi, smakuje nieziemsko, od warzyw, przez owoce morza, po steki. W naszej kuchni co do zasady nie używamy półproduktów. Nawet trudniejsze, wieloskładnikowe czy czasochłonne pozycje są przygotowywane od zera. Otwarta kuchnia daje gościom możliwość podejrzenia fascynującej pracy zespołu, co wymaga także pełnego profesjonalizmu naszej ekipy. 

Nasza ekipa

Nad naszymi restauracjami na stanowisku Executive Chef czuwa Rafał Lorenc, pochodzący z Warszawy szef kuchni o bogatym doświadczeniu, ćwierćfinalista programu Top Chef, właściciel koszalińskiej restauracji Projekt Kuchnia, wyróżnionej w przewodniku Poland Top Best Restaurants. Dzięki Rafałowi cały czas rozwijamy nasze menu o nowe pozycje i zwiększamy umiejętności kulinarne zespołu, mając pewność co do jakości wszystkiego, co serwujemy. Każda restauracja w naszej grupie ma także swojego szefa kuchni, który czuwa nad bieżącymi zadaniami operacyjnymi, jakością dań i produktów i dobrą atmosferą w zespole. 

Obowiązki 

- co tu dużo mówić: przygotowywanie dań zgodnie z recepturami; 

- dbanie o czystość i dobrą organizację sekcji.

Poszukujemy osób, które:

- mają doświadczenie na stanowisku kucharza;

- są dyspozycyjne całorocznie (będziemy także poszukiwać dodatkowych osób na sezon letni, można się już zgłaszać, zaznaczając to w wiadomości);

- są gotowe do pracy w wymiarze ~180-220 h miesięcznie (możliwość ustalenia z managerem preferowanej liczby godzin).

Dodatkowo docenimy:

- znajomość elementów kuchni hiszpańskiej i śródziemnomorskiej.

Oferujemy:

- pracę z doświadczonym Executive Chefem kuchni, od którego można się dużo nauczyć;

- przyjazną atmosferę pracy;

- wiele możliwości rozwoju czy zmian kuchni w ramach grupy 3 restauracji;

- różnorodne benefity pracownicze, w tym bezpłatne napoje oraz posiłek pracowniczy oraz zniżki pracownicze w całej grupie restauracji;

- premia od obrotu, udział w napiwkach kelnerskich, dodatek za niepalenie.

Wynagrodzenie

Wypłata składa się z kilku części:

  • stawka godzinowa: od 26 do 28 zł za godzinę na rękę w zależności od wiedzy i umiejętności.

  • udział w napiwkach (ok. 400-600 zł  na rękę miesięcznie przy 200h);

  • premia od obrotu (ok. 150-300 zł na rękę miesięcznie przy 200h). 

Podane w ogłoszeniu widełki są stawką brutto przy 200h pracy miesięcznie.

Zgłoszenia wraz z CV prosimy wysyłać przez OLX. Skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Aplikuj

Lokalizacja

Kołobrzeg,

Zachodniopomorskie

Zachodniopomorskie, Kołobrzeg
ID: 913027283

Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?

Darmowa aplikacja na Twój telefon