Lokalizacja
Łoniów
Wymiar pracy
Praca dodatkowa
Typ umowy
Umowa zlecenie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Obowiązki:
Pieczenie, grillowanie, gotowanie na parze i gotowanie tradycyjne mięs, warzyw, ryb, drobiu i innych produktów spożywczych.
Przygotowanie składników do gotowania, w tym porcjowanie, siekanie i przechowywanie żywności.
Monitorowanie jakości żywności.
Zapewnienie świeżości składników i produktów końcowych.
Prezentowanie, przyozdabianie i aranżowanie gotowych dań.
Utrzymywanie czystego i bezpiecznego miejsca pracy.
Dezynfekcja miejsca pracy, sprzętu i naczyń.
Monitorowanie poziomu zapasów.
Przydzielanie zadań personelowi kuchennemu.
Podawanie posiłków w razie potrzeby.
Wymagania:
Znajomość technik kulinarnych i cukierniczych.
Doświadczenie w obsłudze różnych urządzeń kuchennych.
Doświadczenie w pracy przy obsłudze dużych imprez.
Znajomość przepisów sanitarnych.
Doskonałe umiejętności zarządzania czasem.
Umiejętność wypowiadania się w jasny sposób i uważnego słuchania pracowników kuchni.
Wytrzymałość fizyczna pozwalająca na długotrwałą pracę w pozycji stojącej.
Lokalizacja
Łoniów,
Świętokrzyskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?