Kucharz/szef kuchni na niedużym ośrodku wypoczynkowym na wakacje.
Wynagrodzenie
5 500 - 7 500 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Wisełka
Wymiar pracy
Praca sezonowa
Typ umowy
Umowa o pracę, Samozatrudnienie, Umowa zlecenie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Poszukujemy kucharza/szefa kuchni do kuchni w ośrodku wypoczynkowym w Wisełce nad morzem. Praca na sezon wakacyjny - od 21 czerwca do 28 sierpnia. Praca z wyżywieniem i zakwaterowaniem na terenie ośrodka - nad samym morzem. Możliwy pobyt z osobą towarzyszącą i/lub zwierzęciem. Szukamy osób z doświadczeniem w branży. Chętnie zatrudnimy kucharza/szefa kuchni z przedszkola lub szkoły.
Wynagrodzenie miesięczne 5500-7500 na rękę + premia na koniec sezonu. Dodatkowo gotowość podania obiadu osobom z zewnątrz (możliwość zarobienia dodatkowej prowizji).
Wymagania:
Umiejętność organizacji pracy kucharzy i pomocy kuchennych.
Zapewnienie świeżości składników i produktów końcowych.
Odpowiedzialność za dobrą jakość gotowych dań.
Utrzymywanie czystego i bezpiecznego miejsca pracy.
Ścisła współpraca z dostawcami
Utrzymanie odpowiedniego poziomu zapasów żywności.
Podawanie posiłków w razie potrzeby.
Dbałość o próbki żywnościowe.
Wykształcenie lub doświadczenie gastronomiczne.
Obowiązki:
Przygotowanie potraw, pieczenie, grillowanie, gotowanie na parze i gotowanie tradycyjne mięs, warzyw, ryb, drobiu i innych produktów spożywczych.
Przygotowanie składników do gotowania, w tym porcjowanie, siekanie i przechowywanie żywności.
Zarządzanie personelem (zmywak i pomoce kuchenne)
Przygotowanie zamówień dla dostawców
Dbałość o przestrzeganie wymagań i przepisów
Utrzymywanie kuchni w czystości,
Posiłki:
W ośrodku będą grupy dzieci i młodzieży w liczbie 40 - 70 osób.
Śniadanie w formie szwedzkiego stołu podawane na stołach (1 półmisek na 6-8 osób), do tego ciepła przekąska np parówki, jajecznica, naleśniki, tosty itp. Dodatkowo mleko i płatki.
Obiady dwudaniowe (zupa w wazach, drugie danie podawane na talerzach.
Kompot w dzbankach podawany do stołu.
Podwieczorek typu: owoc, jogurt, drożdżówka etc.
Kolacja w formie szwedzkiego stołu podawane na stołach (1 półmisek na 6-8 osób), do tego ciepła przekąska np racuchy, pizza, tosty, zapiekanki itp).
Lokalizacja
Wisełka,
Zachodniopomorskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?