Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Praca
  3. Gastronomia
  4. Kucharz
  5. Kucharz - Zachodniopomorskie
  6. Kucharz - Wisełka
Dodane 08 maja 2024

Kucharz/szef kuchni na niedużym ośrodku wypoczynkowym na wakacje.

Wynagrodzenie

5 500 - 7 500 zł / mies. brutto

Lokalizacja

Wisełka

Wymiar pracy

Praca sezonowa

Typ umowy

Umowa o pracę, Samozatrudnienie, Umowa zlecenie

Specjalne wymagania: Książeczka sanepidowskaOdpowiednie doświadczenie zawodowePracownicy z Ukrainy: 🇺🇦 Запрошуємо людей з України (Zapraszamy pracowników z Ukrainy), 🇺🇦 Польська мова не обов'язкова (Jęz. polski niewymagany)

🇺🇦 Автоматичний переклад українською

Opis

Poszukujemy kucharza/szefa kuchni do kuchni w ośrodku wypoczynkowym w Wisełce nad morzem. Praca na sezon wakacyjny - od 21 czerwca do 28 sierpnia. Praca z wyżywieniem i zakwaterowaniem na terenie ośrodka - nad samym morzem. Możliwy pobyt z osobą towarzyszącą i/lub zwierzęciem. Szukamy osób z doświadczeniem w branży. Chętnie zatrudnimy kucharza/szefa kuchni z przedszkola lub szkoły.


Wynagrodzenie miesięczne 5500-7500 na rękę + premia na koniec sezonu. 
Dodatkowo gotowość podania obiadu osobom z zewnątrz (możliwość zarobienia dodatkowej prowizji).

Wymagania:

  • Umiejętność organizacji pracy kucharzy i pomocy kuchennych.

  • Zapewnienie świeżości składników i produktów końcowych.

  • Odpowiedzialność za dobrą jakość gotowych dań.

  • Utrzymywanie czystego i bezpiecznego miejsca pracy.

  • Ścisła współpraca z dostawcami


  • Utrzymanie odpowiedniego poziomu zapasów żywności.

  • Podawanie posiłków w razie potrzeby.

  • Dbałość o próbki żywnościowe.

  • Wykształcenie lub doświadczenie gastronomiczne.

Obowiązki:

  • Przygotowanie potraw, pieczenie, grillowanie, gotowanie na parze i gotowanie tradycyjne mięs, warzyw, ryb, drobiu i innych produktów spożywczych.

  • Przygotowanie składników do gotowania, w tym porcjowanie, siekanie i przechowywanie żywności.

  • Zarządzanie personelem (zmywak i pomoce kuchenne)

  • Przygotowanie zamówień dla dostawców

  • Dbałość o przestrzeganie wymagań i przepisów

  • Utrzymywanie kuchni w czystości,

Posiłki:

  • W ośrodku będą grupy dzieci i młodzieży w liczbie 40 - 70 osób.

  • Śniadanie w formie szwedzkiego stołu podawane na stołach (1 półmisek na 6-8 osób), do tego ciepła przekąska np parówki, jajecznica, naleśniki, tosty itp. Dodatkowo mleko i płatki.

  • Obiady dwudaniowe (zupa w wazach, drugie danie podawane na talerzach.

  • Kompot w dzbankach podawany do stołu.

  • Podwieczorek typu: owoc, jogurt, drożdżówka etc.

  • Kolacja w formie szwedzkiego stołu podawane na stołach (1 półmisek na 6-8 osób), do tego ciepła przekąska np racuchy, pizza, tosty, zapiekanki itp).

Aplikuj

Lokalizacja

Wisełka,

Zachodniopomorskie

Zachodniopomorskie, Wisełka
ID: 916987184

Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?

Darmowa aplikacja na Twój telefon