Kucharz-Szef kuchni polska restauracja w Köln bez znajom. jęz niemieck
Wynagrodzenie
15 500 - 19 000 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Katowice, Śródmieście
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Polska restauracja (system a'la Carte) w Kolonii zatrudni Samodzielnego Kucharza (bez znajomości języka niemieckiego)
Chwilówki/SEZON nas nie interesują! Szukamy kogoś na stałe
Preferujemy doświadczonych i ustabilizowanych mężczyzn w wieku po 40tce.
Jeżeli jesteś dynamicznym fachowcem, odnajdującym się doskonale w małych kuchniach, preferujący pracę w ogarniętym zespole to zgłoś się do nas-ponieważ szukamy właśnie ciebie!
Poszukujemy kompetentnego fachowca, energicznego szefa kuchni i samodzielnego kucharza w jednej osobie, znającego się przede wszystkim na polskiej, śląskiej i staropolskiej kuchni, który ceni sobie stabilizacje i jest zainteresowany pracą w miłej, rodzinnej atmosferze.
Gwarantujemy zawsze punktualną wypłatę i dobrą atmosferę w pracy.
Aplikantom, którzy mają jakikolwiek problem z Alkoholem lub Narkotykami z góry DZIĘKUJEMY!
Wymagania:
doświadczenie min. 10 lat na stanowisku samodzielnego Kucharza.
przestrzegania wysokich standardów bezpieczeństwa żywności HACCP
dobra znajomość polskiej, staropolskiej i śląskiej kuchni
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie potraw
gospodarowanie produktem (organizacja i planowanie zaopatrzenia restauracji)
Warunki pracy: Pelny etat + nadgodziny + napiwki + stala umowa o prace + pelne ubezpieczenie + swiadczenia socjalne.
Co oferujemy:
Dobre zarobki ok. 3600€ Brutto na początek przy 200h/Miesiąc (Stawka ustalana indywidualnie zależna od doświadczenia i umiejetnosci)
Napiwki (20% od sewisu schodzi na kuchnię)
Stała, niemiecka umowa o pracę ze wszystkimi świadczeniami
Na poczatku zapewniamy tymczasowe zakwaterowanie.
Oczekiwania:
Doświadczenie w branży gastronomicznej na stanowisku Samodzielny Kucharz.
Organizacja pracy w kuchni.
Kreatywność, pasja i zapał do gotowania.
Samodzielność i inicjatywa w działaniu.
Nastawienie na efektywną pracę w zespole i otwartą komunikację.
Gospodarowanie produktem (organizacja i planowanie zaopatrzenia restauracji)
Odpowiedzialność i nadzór nad jakością serwowanych dań (smak i wygląd potraw)
Przestrzeganie zasad BHP i higieny pracy.
Obowiązki:
Prezentacja potraw zgodna ze standardami firmy.
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.
Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.
Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.
Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Aplikantom, którzy mają jakikolwiek problem z Alkoholem lub Narkotykami z góry DZIĘKUJEMY!
Lokalizacja
Katowice, Śródmieście
Śląskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?