Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Praca
  3. Gastronomia
  4. Manager restauracji
  5. Manager restauracji - Zachodniopomorskie
  6. Manager restauracji - Kołobrzeg
Dodane 23 kwietnia 2024

Manager do nowej restauracji

Wynagrodzenie

10 800 - 14 300 zł / mies. brutto

Lokalizacja

Kołobrzeg

Wymiar pracy

Współpraca B2B

Typ umowy

Samozatrudnienie

Odpowiednie doświadczenie zawodoweDyspozycyjność: Praca zmianowa, Praca w weekendy, Elastyczny czas pracyMiejsce pracy: W siedzibie firmy

🇺🇦 Автоматичний переклад українською

Opis

Szukamy sternika, partnera dla szefa kuchni, ogarniacza spraw wszelkich, słowem -  managera restauracji. Osoby, która szczerze lubi kontakt z ludźmi i potrafi rozwiązać wszelkie problemy. Kogoś, kto bierze odpowiedzialność za powierzone zadania i dowozi wyniki. A przede wszystkim osoby, która naprawdę lubi gastronomię, chce się w niej rozwijać i cieszyć się, gdy lokal jest pełny zadowolonych gości. 

Szukamy osoby, która:

  • Ma spore doświadczenie w gastronomii lub w zarządzaniu;

  • Ma rozbudowane umiejętności z obszaru hospitality (świetnie odnajduje się w relacjach z ludźmi, a także w sytuacjach konfliktowych);

  • Ma łatwość do przekazywania wiedzy, inspirowania i motywowania zespołu;

  • Przykłada wagę do szczegółów;

  • Dobrze pracuje w grupie (ekipa managerska dzieli się różnymi zadaniami, dotyczącymi wszystkich lokali);

  • Ma dobre umiejętności organizacyjne (tworzy listy zadań, deleguje, pilnuje kalendarza);

  • Zna minimum komunikatywnie język angielski lub niemiecki;

  • Mile widziane: dobra znajomość środowiska Google: mail, dysk, kalendarz, notatki czy taski (to nasze podstawowe narzędzia na co dzień).

Na czym polega ta praca:

  • zarządzanie operacyjne lokalem, w taki sposób, aby wszystko działało, nawet jak nie ma szefa (czy managera) na miejscu; 

  • czasem hostowanie (w kluczowe dni z największym ruchem);

  • rozliczenia zmian kelnerskich;

  • proaktywne działania polepszające wyniki restauracji;

  • bycie liderem zespołu kelnerów i innych pracowników lokalu;

  • współpraca z szefem kuchni i wzajemne wspieranie się w swoich obszarach;

  • bieżąca organizacja i rozliczanie pracy zespołu; 

  • realizowanie niektórych zamówień produktowych;

  • i wiele, wiele innych, wszak to osoba, która ogarnia sprawy wszelkie, choć z bardzo mocnym wsparciem z każdej strony :)

Czego nie musisz robić:

  • Prowadzić social mediów (mamy od tego ekspertkę);

  • Wymyślać działań marketingowych (mamy od tego ludzi);

  • Podejmować strategicznych decyzji biznesowych (tym zajmuje się zarząd i dyrekcja);

  • Tworzyć szczegółowych raportów analitycznych (mamy od tego controlling);

  • Prowadzić księgowości (mamy własną księgową grupy);

  • Ogarniać pracowników kuchni (tym pionem zajmuje się szef kuchni wraz z executive chefem grupy).

Specyfika lokalu:

  • nowe miejsce, to zupełnie inne wyzwania - będziemy rekrutować cały zespół, tworzyć atmosferę w zespole, proaktywnie działać, by zebrać pierwsze bardzo dobre opinie;

  • Lokal będzie działać mniej więcej od 12 do 24;

  • Rodzaju kuchni i całego konceptu jeszcze nie zdradzamy :)

  • Na pewno będzie świetny design, dużo zaskakujących elementów, lubiana kuchnia w ciekawej odsłonie!

  • Jest to już nasz trzeci lokal, po Mammie i Fuego, dlatego dobrze znamy specyfikę tej lokalizacji, mamy ułożone modele pracy, wiemy jak przejść cało przez otwarcie i pierwsze ciężkie dni! Cała ekipa zarządu, dyrektorów i pozostałych managerów będzie zaangażowana we wsparcie tego lokalu, nie zostajesz z tym sam/a!

Model pracy:

  • manager pracuje około 200 h miesięcznie, choć czasem bywa mniej, a w sezonie więcej;

  • samodzielnie ustalasz swój grafik wraz z innymi managerami, tak aby wszystkie kluczowe dni były pokryte;

  • pracujesz w weekendy, ale nie we wszystkie;

  • z urlopami nie ma problemu, byleby nie były w szczycie sezonu ;)

Z naszej strony oferujemy:

  • System premiowy odzwierciedlający wyniki finansowe oraz zadowolenie gości;

  • Dużą niezależność i elastyczność;

  • Otwartość na wszelkie szkolenia i inne możliwości rozwoju (sam dajesz znać, czego potrzebujesz); 

  • Benefity pracownicze (nielimitowane kawy, herbaty, dania pracownicze, zniżki na menu w każdej restauracji grupy);

  • Wspierający zespół managerski z pozostałych restauracji;

  • Drugiego managera prowadzącego lokal (w układzie: manager + zastępca managera);

  • Partnerskie relacje z dyrekcją i zarządem;

  • Zatrudnienie w formie kontraktu B2B.

Wynagrodzenie:

W zależności od doświadczenia oraz miesięcznych premii, oferujemy stawkę od 7700 do 11000 zł na rękę (netto). W opisie ogłoszenia widnieje stawka brutto, zawierająca dodatkowe świadczenia pokrywające koszty umowy B2B.

Zgłoszenia prosimy składać przez formularz OLX.

Aplikuj

Lokalizacja

Kołobrzeg,

Zachodniopomorskie

Zachodniopomorskie, Kołobrzeg
ID: 903967835

Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?

Darmowa aplikacja na Twój telefon