Lokalizacja
Szymbark
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Umowa zlecenie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
OPIS STANOWISKA:
Pieczenie, grillowanie, gotowanie na parze i gotowanie tradycyjne mięs, warzyw, ryb, drobiu i innych produktów spożywczych.
Przygotowanie składników do gotowania, w tym porcjowanie, siekanie i przechowywanie żywności.
Monitorowanie jakości żywności.
Zapewnienie świeżości składników i produktów końcowych.
Prezentowanie, przyozdabianie i aranżowanie gotowych dań.
Utrzymywanie czystego i bezpiecznego miejsca pracy.
Dezynfekcja miejsca pracy, sprzętu i naczyń.
Monitorowanie poziomu zapasów.
Przydzielanie zadań personelowi kuchennemu.
WYMAGANIA:
Doświadczenie w obsłudze różnych urządzeń kuchennych.
Znajomość przepisów sanitarnych.
Doskonałe umiejętności zarządzania czasem.
Wytrzymałość fizyczna pozwalająca na długotrwałą pracę w pozycji stojącej.
Książeczka sanitarna - aktualne badania na nosicielstwo.
OFERUJEMY:
Elastyczne warunki pracy,
Stabilność zarobków adekwatną do posiadanego doświadczenia,
Pracę w zgranym zespole
Niezbędne narzędzia na stanowisku pracy.
Lokalizacja
Szymbark,
Pomorskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?