Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Praca
  3. Gastronomia
  4. Kucharz
  5. Kucharz - Łódzkie
  6. Kucharz - Łódź
  7. Kucharz - Śródmieście
Dodane 12 maja 2024

Kierownik zmiany kuchennej Bułkę przez Bibułkę Fuzja Łódź

Lokalizacja

Łódź, Śródmieście

Wymiar pracy

Pełny etat

Typ umowy

Umowa o pracę, Samozatrudnienie

Odpowiednie doświadczenie zawodoweDyspozycyjność: Praca zmianowa, Praca w weekendy, Elastyczny czas pracyKadra kierowniczaRekrutacja online

🇺🇦 Автоматичний переклад українською

Opis

Cześć!

Już niebawem otworzymy w Łodzi naszą szóstą Bułkę przez Bibułkę. To dla nas bardzo emocjonujący krok, gdyż to nasz pierwszy raz, kiedy otwieramy lokal poza Warszawą. Zatem szukamy Szefa kuchni, któremu będziemy mogli zaufać w 100%. Lidera – osoby charyzmatycznej, energicznej, z dużą dawką poczucia humoru i dystansu do siebie. Osoby, która sprawnie zarządza , ale też wie, że celem funkcjonowania przedsiębiorstwa jest zysk. Osoby, którą cechuje gościnność i takiej, która nade wszystko szanuje i lubi ludzi. Nasza karta jest krótka, ale fantastyczna, bazuje na świetnej jakości produktach, nie idziemy na skróty i kochamy klimat w naszych wnętrzach i prostotę w serwowanych daniach. Jeśli masz odpowiednie doświadczenie i lubisz pracę w gastronomii – to właśnie miejsce dla Ciebie.

Twój zakres obowiązków

  • Zarządzenie  zespołem w kuchni Bułkę przez Bibułkę

  • Pełnienie roli Mentora zespołu, szukamy osoby charyzmatycznej, która świetnie koordynuje pracę, ale będzie wiedziała także jak dobrze go zmotywować

  • Szkolenie/wprowadzenie nowych pracowników

  • Tworzenie FC, receptur, manuali

  • Tworzenie, opracowanie i wprowadzenie systemu motywacyjnego dla członków zespołów kuchennych

  • Codzienna kontrola pracy na kuchniach

Nasze wymagania

  • Praca na pełen etat, 2 weekendy pracujące, 2 wolne

  • Kreatywność i chęć pracy nad dużym projektem

  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem 

  • Umiejętność egzekwowania czystości, przestrzegania receptur, zasad FIFO, HACCP, GMP, GHP

  • Umiejętne i biegłe korzystanie z Excela

To oferujemy

  • B2B lub UoP

  • Nieprzekraczalny etat, czyli w zależności od miesiąca 160-176 godzin pracy w miesiącu – Stawiamy na uczciwą pracę i Work Life Balance

  • Możliwość rozwoju, szkolenia, integracje oraz praca w koleżeńskiej atmosferze

  • Pensję płacimy uczciwie, terminowo, przelewem na konto - nigdy nic pod stołem

Benefity

  • dofinansowanie szkoleń i kursów

  • elastyczny czas pracy

  • zniżki na firmowe produkty i usługi

  • spotkania integracyjne

  • kawa / herbata

O nas

  • Od 10 lat prowadzimy restauracje Bułkę przez Bibułkę. W naszych pięciu lokalach obsłużyliśmy do tej pory dziesiątki tysięcy gości, miesięcznie serwujemy tysiące śniadań i hektolitry Prosecco! Wciąż się rozwijamy, a goście stoją w kolejkach po nasze śniadania, dlatego chcemy karmić nie tylko więcej, ale przede wszystkim lepiej. W związku z tym szukamy nowej osoby do naszego teamu!

  • Szukamy osoby kreatywnej która będzie zarządzać kuchnią  Bułkę przez Bibułkę. Osoby, którą cechuje dobre nastawienie do pracy oraz sumienność. 

  • Pozdrowienia

Aplikuj

Lokalizacja

Łódź, Śródmieście

Łódzkie

Łódzkie, Łódź, Śródmieście
ID: 917779612

Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?

Darmowa aplikacja na Twój telefon