Lokalizacja
Kołobrzeg
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Samozatrudnienie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Centrum Eventowe "Fregata" zatrudni na stanowisko:
Szef/Szefowa Kuchni
Do zakresu obowiązków należy:
kreowanie wizerunku obiektu w oparciu o stworzoną wizję i strategię działania
przygotowywanie receptur i tworzenie dań i menu w oparciu o najwyższe standardy i swoje kulinarne pomysły
operacyjne zarządzanie kuchnią przy zachowaniu wysokich standardów jakościowych
rekrutacja i zarządzanie podległym zespołem
współpraca z Zarządem w oparciu o maksymalizację przychodów i optymalizację kosztów, bieżące zarządzanie i rozliczanie pracy działu.
utrzymywanie i ścisłe przestrzeganie norm sanitarnych, przepisów HACCP oraz bezpieczeństwa
Nasze oczekiwania:
doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni
pasja do gotowania i otwartość na rozwój
planowanie krótko i długo-terminowe pracy działu i departamentu gastronomii
dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych dań.
otwartość na zmiany
zdolność do pracy pod presją czasu
umiejętności analityczne, kontrola stanów magazynowych itp.
znajomość i przestrzeganie procesów oraz standardów hotelowo-restauracyjnych.
Oferujemy:
atrakcyjne warunki zatrudnienia
stabilne zatrudnienie z możliwościami rozwoju na przyszłość
współtworzenie i aktywny udział w tworzeniu konceptu gastronomicznego
nowocześnie wyposażone i dobrze zorganizowane miejsce pracy.
Lokalizacja
Kołobrzeg,
Zachodniopomorskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?