Szef/ Szefowa Kuchni
Lokalizacja
Pisz
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Samozatrudnienie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Twój zakres obowiązków
Szef Kuchni to lider zespołu kulinarnego, który jest odpowiedzialny za zarządzanie całym procesem przygotowywania i dostarczania posiłków dla naszych gości.
Tworzenie atrakcyjnego pod względem smaku, zapachu i estetyki menu, które zabierze naszych gości w kulinarną podróż po różnych zakątkach świata.
Zarządzanie zespołem kulinarnym, nadzór nad zespołem, szkolenie, motywowanie oraz dbanie o wizerunek.
Kontrola kosztów i zapasów, zapewnienie optymalnego wykorzystania surowców, kontrola kosztów oraz zarządzanie zapasami.
Zapewnienie zgodności z normami bezpieczeństwa żywności, prowadzenie działań zapobiegawczych w celu zachowania najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa żywności.
Rekrutacja współpracowników.
Nasze wymagania
Doświadczenie zawodowe: minimum 3 lata doświadczenia w pracy na stanowisku szefa kuchni lub zastępcy szefa kuchni.
Kreatywność i innowacyjność: umiejętność kreowania nowatorskich dań i menu, „świeże” podejście do kuchni. Pasja i zaangażowanie – umiejętność gotowania zgodnie z porami roku, znajomość kuchni polskiej, wegetariańskiej, europejskiej.
Mile widziane : prawo jazdy, język angielski na dobrym poziomie.
Umiejętności przywódcze: doskonałe umiejętności komunikacyjne, zdolność motywowania zespołu oraz skuteczne zarządzanie.
Znajomość przepisów i standardów: dogłębna znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności oraz doświadczenie w prowadzeniu kuchni zgodnie z obowiązującymi regulacjami.
Gotowość do elastycznego grafiku pracy.
To oferujemy
Wsparcie w osiąganiu zawodowych sukcesów.
Przyjazną atmosferę.
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub B2B.
Pakiet świadczeń pracowniczych: korzystanie z hotelowej siłowni, obiady, miejsce parkingowe
Pomoc w znalezieniu mieszkania przy relokacji
Nasz profil
Jabłoń Lake Resort to schowana w sercu Puszczy Piskiej oaza spokoju i przyrody, w której można odsapnąć od zgiełku świata. To 500 metrów linii brzegowej pierwszej klasy czystości jeziora Brzozolasek z takimi rybkami jak: okoń, płoć, szczupak czy leszcz. To 10 hektarów terenu z przestrzennie rozplanowaną infrastrukturą – by każdy znalazł swoje miejsce. Kuchnia à la carte – to połączenie regionalnej kuchni mazurskiej i kuchni europejskiej oraz dań wegetariańskich. Oddzielnie działa kuchnia turecka – w sezonie maj-wrzesień. Mamy odznakę Dziedzictwa Kulinarnego Warmii i Mazur, regularnie organizujemy pop-upy tematycznej kuchni ( np. mazurskie ryby / kuchnia azjatycka / smaki lasu – dziczyzna / szparagi i truskawki / potrawy z polskich jabłek )
Gościmy co roku co najmniej 25 szkół jogowych – stąd ważna jest dla nas kuchnia wegetariańska
i wegańska.
Lokalizacja
Pisz,
Warmińsko-mazurskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?