- Strona główna
- Praca
- Gastronomia
- Manager restauracji
- Manager restauracji - Mazowieckie
- Manager restauracji - Jachranka
Lokalizacja
Jachranka
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Samozatrudnienie, Umowa zlecenie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe, poszukuje do swojego zespołu, kandydatów na stanowisko:
Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego
Opis stanowiska:
Dba o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek,
Nadzoruje utrzymanie optymalnej ilości sprzętu gastronomicznego w operacji oraz czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej,
Kieruje, planuje codzienną pracę personelu zaplecza gastronomicznego,
Wykazuje się znajomością procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Wymagania:
Doświadczenie w pracy w hotelarstwie w dziale gastronomii – warunek konieczny,
Dobra organizacja czasu pracy w tym umiejętność delegowania zadań,
Dyspozycyjność do pracy w weekendy.
Oferujemy:
Przejrzyste zasady wynagradzania,
Pracę w zespole otwartym na drugiego człowieka,
Objęcie odpowiedzialnego stanowiska,
Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.
WAŻNE Zgodnie z przepisami RODO, rozpatrywane będą t y l k o CV z poniższą klauzulą informacyjną: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji na aplikowane przeze mnie stanowisko".
Ważne: Administratorem danych jest Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. z siedzibą w Jachrance 77, 05-140 Serock. Otrzymane dane nie będą nikomu udostępniane. Wiem, że w każdym momencie mogę zmienić swoje dane lub odwołać ww. zgodę.”
Lokalizacja
Jachranka,
Mazowieckie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?