Lokalizacja
Grodziec
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa zlecenie, Samozatrudnienie, Umowa o pracę
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
wój zakres obowiązków
przygotowywanie dań i dbałość o ich estetyczną prezentację,
organizacja pracy podległego personelu,
pomoc w koordynowaniu, kierowaniu, planowaniu i nadzorowaniu wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni,
nadzór nad jakością serwowanych dań, wdrażanie procedur i szkolenie personelu,
prowadzenie gospodarki magazynowej, zamawianie towarów, inwentaryzacje, ewidencjonowanie strat,
utrzymywanie i ścisłe przestrzeganie norm sanitarnych, bezpieczeństwa oraz przepisów HACCP,
kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji) oraz racjonalne gospodarowanie towarem,
poszukiwanie i nadzorowanie kontaktów z dostawcami, negocjowanie warunków zakupu,
odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i serwisu na najwyższym poziomie
Nasze wymagania
doświadczenia w roli Sous Chef/Zastępca szefa kuchni,
umiejętności kulinarne,
pasji do gotowania i dbałości o najwyższą jakość potraw.
doświadczenie w zarządzaniu zespołem Kuchni, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni,
doświadczenie pracy z grillem,
doświadczenie pracy z otwartym ogniem - będzie dodatkowym atutem,
umiejętność zarządzania zespołem,
znajomość norm sanitarnych, bezpieczeństwa oraz przepisów HACCP,
wysoka kultura osobista oraz dbałość o porządek,
Lokalizacja
Grodziec,
Opolskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?