Prywatne
Opis
OFERUJEMY KWAS MLEKOWY 80% do celów spożywczych.
(Podana cena dotyczy 1 kg kwasu mlekowego)
Produkt pochodzenia roślinnego (z buraków cukrowych, kukurydzy) powstający w wyniku naturalnej fermentacji cukrów.
Kwas mlekowy służy do bezpośredniego użycia jako środek zakwaszający, konserwujący i poprawiający walory smakowe. Działa bakteriobójczo i przeciwgnilnie. Jest bezpiecznym stabilizatorem, korzystnie wpływającym na żywotność produktu.
W odróżnieniu od octu spirytusowego - kwas mlekowy jest całkowicie przyswajany przez organizm, a tym samym nie powoduje uszkodzeń wątroby, nerek, trzustki, pęcherza i woreczka żółciowego.
Kwas mlekowy został zaakceptowany przez IFOAM - INTERNATIONAL FEDERATION OF ORGANIC AGRICULTURE MOVEMENTS - międzynarodową organizację nadzorującą produkcję żywności w oparciu o kryteria rolnictwa ekologicznego ze standardami międzynarodowymi.
Stosowany w przetwórstwie warzywno-owocowym jako starter i regulator kwasowości produktów spożywczych.
W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM wykorzystujemy kwas mlekowy:
- w produkcji przetworów owocowo-warzywnych (ogórki konserwowe i dodatek do ogórków kiszonych, cebulki, papryki konserwowej, pieczarek i warzyw marynowanych, mizerii, sałatek warzywnych, dżemów, marmolad i produkcji pektyny);
- w produkcji przetworów rybnych;
- w piwowarstwie i winiarstwie;
- w mleczarstwie;
- w piekarnictwie;
- w produkcji napojów;
- w przetwórstwie mięsnym;
ZAPRASZAMY do kontaktu z naszym biurem:
PRIMUS tel 228632810 lub 60*****97
wszelkie informacje odnośnie naszych produktów dostępne są na stronie www.primus.waw.pl
Zamówienia przyjmujemy mailowo i telefonicznie.
Oferty kalkulujemy na podstawie zgłaszanych ilości. Do wysyłek krajowych doliczamy koszt spedytora wg wagi.
Realizacja zamówień 48h.
(Podana cena dotyczy 1 kg kwasu mlekowego)
Produkt pochodzenia roślinnego (z buraków cukrowych, kukurydzy) powstający w wyniku naturalnej fermentacji cukrów.
Kwas mlekowy służy do bezpośredniego użycia jako środek zakwaszający, konserwujący i poprawiający walory smakowe. Działa bakteriobójczo i przeciwgnilnie. Jest bezpiecznym stabilizatorem, korzystnie wpływającym na żywotność produktu.
W odróżnieniu od octu spirytusowego - kwas mlekowy jest całkowicie przyswajany przez organizm, a tym samym nie powoduje uszkodzeń wątroby, nerek, trzustki, pęcherza i woreczka żółciowego.
Kwas mlekowy został zaakceptowany przez IFOAM - INTERNATIONAL FEDERATION OF ORGANIC AGRICULTURE MOVEMENTS - międzynarodową organizację nadzorującą produkcję żywności w oparciu o kryteria rolnictwa ekologicznego ze standardami międzynarodowymi.
Stosowany w przetwórstwie warzywno-owocowym jako starter i regulator kwasowości produktów spożywczych.
W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM wykorzystujemy kwas mlekowy:
- w produkcji przetworów owocowo-warzywnych (ogórki konserwowe i dodatek do ogórków kiszonych, cebulki, papryki konserwowej, pieczarek i warzyw marynowanych, mizerii, sałatek warzywnych, dżemów, marmolad i produkcji pektyny);
- w produkcji przetworów rybnych;
- w piwowarstwie i winiarstwie;
- w mleczarstwie;
- w piekarnictwie;
- w produkcji napojów;
- w przetwórstwie mięsnym;
ZAPRASZAMY do kontaktu z naszym biurem:
PRIMUS tel 228632810 lub 60*****97
wszelkie informacje odnośnie naszych produktów dostępne są na stronie www.primus.waw.pl
Zamówienia przyjmujemy mailowo i telefonicznie.
Oferty kalkulujemy na podstawie zgłaszanych ilości. Do wysyłek krajowych doliczamy koszt spedytora wg wagi.
Realizacja zamówień 48h.
ID: 345874114
Skontaktuj się
Artur
Na OLX od kwiecień 2013
Ostatnio online w dniu 19 kwietnia 2025
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
xxx xxx xxx
Dodane 03 kwietnia 2025
sprzedam KWAS MLEKOWY 80% spożywczy
15 zł
Artur
Na OLX od kwiecień 2013
Ostatnio online w dniu 19 kwietnia 2025
Wszystkie oceny są weryfikowane. Mogą je wystawiać tylko osoby, które kupiły przedmiot z Przesyłką OLX.
Lokalizacja