Prywatne
Opis
Ponad 20 lat doświadczenia zawodowego w branży spożywczej.
Świadczę usługi w zakresie:
- opracowania dokumentacji GHP, GMP, HACCP, BRC, IFS, FSSC 22000, ISO 28000,
- pomoc konsultacyjno-wdrożeniowa dla startupów spożywczych,
- audity wewnętrzne, audity dostawców, przygotowanie do auditów certyfikujących,
- posiadam duże doświadczenie w tworzeniu receptur piekarsko-ciastkarskich, w tym wyrobów
bezglutenowych,
- opracowuję pełną dokumentację technologiczną i jakościową (schematy technologiczne,
specyfikacji dla nowych wyrobów, instrukcję technologiczne),
- opracowanie danych na opakowanie, w tym wykazu składników, alergenów, wartości odżywczej,
- pomoc w doborze surowców i kwalifikowanych dostawców.
Możliwość konsultacji online lub telefonicznie.
Dokumentacja przygotowywana jest indywidualnie dla każdej firmy (handlu, restauracji, lodziarni, food-truck, zakładów produkcyjnych, magazynów, transportu) uwzględniając specyfikę prowadzonej działalności, po wcześniejszym spotkaniu w Państwa lokalu/ zakładzie lub na podstawie przesłanych informacji (mail, ankieta, rozmowa on-line).
Jestem absolwentką Wydziału Technologii Żywności na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu, a także studiów podyplomowych „Zarządzanie jakością w produkcji żywności".
Posiadam uprawnienia Auditora Wewnętrznego Systemów Zarządzania Jakością i HACCP, Asystenta Jakości Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji, jak również Pełnomocnika ds. Jakości RWTÜV, Auditora wewnętrznego RWTÜV.
Doświadczenie zdobyłam w branży spożywczej na stanowisku Quality Manager, Konsultanta i Auditora dostawców Marki Własnej Sieci Handlowej oraz jako Technolog Żywności,
Wiedza i odbyte szkolenia potwierdzone certyfikatami z zakresu norm, standardów dotyczących bezpieczeństwa żywności, obowiązujących na terenie naszego kraju jak i Unii Europejskiej. Tel. 69*****19
Świadczę usługi w zakresie:
- opracowania dokumentacji GHP, GMP, HACCP, BRC, IFS, FSSC 22000, ISO 28000,
- pomoc konsultacyjno-wdrożeniowa dla startupów spożywczych,
- audity wewnętrzne, audity dostawców, przygotowanie do auditów certyfikujących,
- posiadam duże doświadczenie w tworzeniu receptur piekarsko-ciastkarskich, w tym wyrobów
bezglutenowych,
- opracowuję pełną dokumentację technologiczną i jakościową (schematy technologiczne,
specyfikacji dla nowych wyrobów, instrukcję technologiczne),
- opracowanie danych na opakowanie, w tym wykazu składników, alergenów, wartości odżywczej,
- pomoc w doborze surowców i kwalifikowanych dostawców.
Możliwość konsultacji online lub telefonicznie.
Dokumentacja przygotowywana jest indywidualnie dla każdej firmy (handlu, restauracji, lodziarni, food-truck, zakładów produkcyjnych, magazynów, transportu) uwzględniając specyfikę prowadzonej działalności, po wcześniejszym spotkaniu w Państwa lokalu/ zakładzie lub na podstawie przesłanych informacji (mail, ankieta, rozmowa on-line).
Jestem absolwentką Wydziału Technologii Żywności na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu, a także studiów podyplomowych „Zarządzanie jakością w produkcji żywności".
Posiadam uprawnienia Auditora Wewnętrznego Systemów Zarządzania Jakością i HACCP, Asystenta Jakości Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji, jak również Pełnomocnika ds. Jakości RWTÜV, Auditora wewnętrznego RWTÜV.
Doświadczenie zdobyłam w branży spożywczej na stanowisku Quality Manager, Konsultanta i Auditora dostawców Marki Własnej Sieci Handlowej oraz jako Technolog Żywności,
Wiedza i odbyte szkolenia potwierdzone certyfikatami z zakresu norm, standardów dotyczących bezpieczeństwa żywności, obowiązujących na terenie naszego kraju jak i Unii Europejskiej. Tel. 69*****19
ID: 906160249
xxx xxx xxx
Dodane 22 kwietnia 2025
Wdrożenie HACCP, GMP, GHP, BRC, IFS, FSSC 22000, pomoc dla startupów
Lokalizacja